Det är tisdag och Wimbledon fortsätter men idag utan herrsingel. Det är damsingel och herrdubbel som gäller idag och då vår tennisexpert Thorstensson enbart ägnar sig åt herrtennis, dagens bästa spel kommer från dubbeln. Vilket så klart passar bra. Dubbel är det som Thorstensson har bäst siffror på.

Enkelt val. Vi i redaktionen tycker att det här spelet låter bra. Världsettorna möter ett lägre rankat par men motståndarna är enligt oddsen favoriter. Thorstensson håller inte med och då håller inte heller vi med.

dagensbästaspel

Högst odds på matchen har i skrivande stund 888Sport som den här veckan har en riktigt fördelaktig bonus. Men serverar hela 500% insättningsbonus till sina nya kunder. Det vill säga, om man sätter in 100 kronor har man 600 kronor att spela för och med hjälp av en sådan insats kan man förstås få en flygande start på sin karriär där om dagens bästa spel skulle sitta. 600 kronor på Kubot/Melo och man har ikväll 1300 kronor på kontot om de vinner, med bara en hundring av egna pengar som insats. En kanonchans förstås.

888Sport har ett fantastiskt utbud av matcher och riktigt bra odds. Utan tvekan ett bolag värt att testa om man ännu inte gjort det.