Reklam

Tingsryds AIF - HC Vita Hästen: 1

Matchcenter
9 oktober 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - HockeyAllsvenskan
9 okt 2018 at 09:20 (Uppdaterad 9 okt 2018 at 21:15) 09/10
81
0

Hockeyallsvenskan

Chans (1-X-2): 50-18-32%
Spelvärde: 102,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 5/10
Hit/Miss: 5-3
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Sex raka förluster i inledningen av Hockeyallsvenskan och endast tre poäng på kontot. Marginalerna har inte studsat med Tingsryd och seger är ett måste om det inte luktar tränarbyte.

Nya tränaren Per Ljusteräng har verkligen fått en tuff start av årets Hockeyallsvenskan. Sex raka förluster och samtliga matcher har laget förlorat med uddamålet. 
Tingsryd gör det spelmässigt bra. Men det stora problemet har varit målskyttet som inte alls levererat. Frågan är om det har lossnat nu när det blev tre mål senast mot Modo och laget var otroligt nära en 2-4 upphämtning.

Vad talar för Tingsryd:
► Någon gång lossnar det. Det är en gammal klyscha, men efter en förlust kommer en seger allt närmare och så tvärtom. Sex raka förluster och som sagt alla med uddamålet, varav tre förluster är efter övertid eller straffar. 
Tingsryd spelade bra under försäsongen och trots att laget tappat flertalet namnkunniga spelare är truppen inte alls särskilt mycket svagare än förra säsongen och ersättaren av målvakten N. Rubin är ingen mindre än T. Williamsson och det är en ersättare som heter duga.
► Lite av ett favoritmotstånd som gästar. Vita Hästen har passat Tingsryd som handen i handsken dom senaste säsongerna. Av förra säsongens fyra möten vann smålänningarna tre av fyra matcher. Båda hemmamatcherna tenderade i segrar för Tingsryd. Det innebär att Tingsryd nu har fem raka vinster över Vita Hästen på hemmais.
► En stark defensiv hos hemmalaget. Trots att Tingsryd placerar sig klart sist i Hockeyallsvenskan har det enbart blivit fjorton insläppta mål på sex matcher. Vilket är delat minst insläppta mål av alla lag i Hockeyallsvenskan tillsammans med Björklöven. Ett snitt på 2,33 insläppta mål/match.
Med målvakten T. Williamsson är det inte defensiven som inte levererar utan den är stabil i grund och botten. Laget är väldigt disciplinerade och drar på sig väldigt lite utvisningar.
► Målvaktskampen. T. Williamsson vs V. Kokman. Williamsson har stått fyra av sex matcher för sitt Tingsryd och snittar 1,44 insläppta mål/match och har en räddninsprocent på 94,50%.
Medan Kokman har 2,17 i insläppta mål/match och en räddningsprocent på 93,66 på sina fyra starter. Inte fy skam, men Williamsson är en bättre målvakt är Kokman.

Vad talar emot:
► Självförtroendet och ett iskallt målskytte. Med ynka åtta mål framåt på sex matcher är Tingsryd överlägset det lag som gjort minst mål i hela serien. Lägg därtill sex raka uddamålsförluster och det behövs inte mycket motstuds innan hemmaspelarna ska hänga med huvudena och bli stressade. 
► Vita Hästen har imponerat under säsongsinledningen. Laget har tagit poäng mot samtliga tilltänkta topplag. AIK, Karlskrona, Björklöven och Leksand har alla tappat poäng eller förlorat mot Vita Hästen. 
Mycket med tack vare en stark defensiv och bra målvaktsspel. Sjutton insläppta mål på sju matcher är starka papper! Särskilt när fem matcher har spelats mot lagen nämnt ovan.

Det är lite av en måstematch för Tingsryd. Sex raka förluster får inte bli sju. Pressen är oerhört stor på hemmalaget och nya tränaren P. Ljusteräng behöver en seger om det inte på allvar ska diskuteras tränarbyte. 
Laget har varit med i alla matcher och till slut kommer det att studsa rätt. Mot ett favoritlag som Vita Hästen finns verkligen förutsättningarna!

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback