Reklam

Skellefteå - Färjestad

27 februari 2016 at 17:00 - Hockey, Sverige - SHL
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Dag: lördagen den 27:e februari
Tid: 16.00
Plats: Skellefteå Kraft Arena, Skellefteå
Under denna lördag så spelas den 48:e omgången i SHL. Det är Färjestad som reser från Karlstad upp till Västerbotten för att möta serieledande Skellefteå. Färjestad kommer senast från en tung 3-2 förlust borta mot HV71 i torsdags. Skellefteå kommer senast från en vinst borta mot MODO med 5-2.

Hemmalaget Skellefteå ligger på en klar förstaplats i tabellen med 105 poäng. Man kommer vinna serien utan några som helst problem då man ligger nio poäng föra tvåan Frölunda. Skellefteå har gått som tåget nu på slutet och man bara vinner och vinner. Bortalaget Färjestad ligger för tillfället på en sjätteplats i tabellen och har därmed den sista direktplatsen till kvartsfinalerna. Dom har bara tre poäng ner till sjuan Växjö Lakers så det är viktiga poäng som står på spel.

Senaste möten
Detta blir det fjärde och sista mötet mellan lagen i grundserien. Man har tidigare denna säsong mötts tre gånger och då har Skellefteå vunnit samtliga. Skellefteå har faktiskt vunnit tio av de tolv senaste mötena lagen emellan, vilket är skrämmande siffror för Färjestad. Det är stor chans att det blir fyra raka segrar mot Färjestad för Skellefteå denna säsong.

Matchodds 
Alla odds är hämtade från bet365.com
Skellefteå, 1.45

Färjestad, 2.80

Mitt tips: Vinst Skellefteå

Allting talar för att Skellefteå ska vinna denna match. De har spelat grymt bra på senaste tiden och lär fortsätta göra det inför kommande slutspel. Färjestads spel har inte sett lysande ut på senare dagar, både offensivt och defensivt. Skellefteå har också vunnit samtliga möten med Färjestad denna säsong och är en favoritmotståndare för dom. Dessutom spelar Skellefteå på hemmaplan. Att möta Skellefteå på bortaplan brukar vara oerhört svårt och med tanke på Färjestads form så blir det en svår nöt att knäcka.


  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns
Feedback