Reklam

Segeltorp - Vallentuna: 1

9 december 2018 at 16:00 - Hockey, Sverige - Division 1
9 dec 2018 at 00:08 (Uppdaterad 10 dec 2018 at 21:55) 09/12
67
0
Chans (1-X-2): 58-19-23%
Spelvärde: 116,00%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-2
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Den här matchen kommer att vara otroligt viktig då lagen just nu kämpar om vilket lag som ska få med sig flest poäng till fortsättningsserien. I mitt tycke är det klar fördel hemmalaget här, trots deras ojämnhet.

Som jag skrev ovan så kommer den här matchen få otroligt stor betydelse för fortsättningen då vinnaren här förmodligen kommer att ta plats sex i tabellen, vilket i sin tur ger flest poäng med sig till fortsättningsserien. Just nu innehar Vallentuna den platsen, men det tror jag ändras imorgon. Segeltorp är i sina bästa stunder ett riktigt bra hockeylag och det tror jag de flesta vet om. Vill man bara vinna och har inställningen med sig så är det inga problem. Vallentuna gillar jag också som lag och sa redan innan säsongen att de är något underskattade. De har orsakat problem för många och ska såklart inte räknas bort på något vis. Jag tror dock bara Segeltorp är för bra när dem trampar igång.

Talar för spelet

  • Spetsen. Vallentuna har ett gäng bra spelare, men Segeltorp har ännu fler. De är individuellt skickliga och får de bara ordning på inställningen så vinner ma enkelt.
  • Vallentuna har varit i Visby i helgen. Man spelade i fredags kväll där och har sedan en lite halvdryg resa hemåt. 
  • Hemmaplan. Segeltorp är grymt starka på hemmaplan och har faktiskt snittat 4.4 mål/match framåt där.Vallentuna är klart svagare på bortaplan.

Talar emot spelet

  • Vallentuna är underskattade som sagt. De är bra och har en bra förstaline. Vi hade dem mycket i början av säsongen när oddset fortfarande var lite för högt nästintill varje gång.
  • Segeltorps inställning. Ena dagen kör de över motståndare och gör sju-åtta mål framåt. Andra dagen blir de utspelade av ett bottenlag. Detta sitter enbart i skallen och det är något man måste jobba med.

Jag blev faktiskt förvånad när jag såg oddset då jag förväntat mig ett klart lägre odds. Mitt spel blir därför Segeltorp att vinna under ordinarie tid till oddset 2,00 hos Coolbet.

Lycka till!

/Heden

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav
Feedback