Reklam

Richard Gasquet - Kevin Anderson: 2

Matchcenter
5 oktober 2018 at 12:55 - Tennis, ATP
Arena 1
5 okt 2018 at 08:17 (Uppdaterad 5 okt 2018 at 14:55) 05/10
80
0
Chans (1-2): 38-62%
Spelvärde: 111,60%
Lägsta spelbara odds: 1,61
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Tokyo. Underlag: Hardcourt.

Ibland kan man liksom se, hur tydligt som helst, inte bara att ett odds är fel, utan varför det är fel. Just så är det här, och när det är så blir värderingen lite extra säker. Och man kan då också lägga på någon extra krona på spelet.

Här handlar det till absolut övervägande del om att folk går på de inbördes mötena. Gasquet har 6-4 där vilket indikerar att han har lätt för Anderson. Det stämmer dock inte. Siffrorna stämmer, men när det gäller Anderson ska man alltid vara försiktig med inbördes möten. Det dröjde nämligen tills han var närmare 30 år fyllda innan han slog igenom och blev någon slags toppspelare. Innan dess hade han först många år på challengertouren och sen också ett knippe år på atp-touren där han sladdade och var på den undre halvan. Under den tiden hann många spelare få bra statistik mot honom, och därmed ska man vara försiktig med dessa siffror.

2-1 Anderson i inbördes möten i någorlunda modern tid. Gasquet vann sin match på gräs medan Anderson till och med slog Gasquet på grus. En hardcourtvinst också för Anderson, enkel sådan, raka set, 6-2 6-4.

Anderson är en numera mycket bättre spelare än Gasquet, och jag tror verkligen inte han på något sätt har svårt för Gasquet. Gasquet är kapabelk, men utgångsbudet är att Anderson bara ska vinna detta på att han är klart bättre.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback