Reklam
8 september 2021 at 20:45 - Fotboll, VM
National Stadium, Warsaw    Daniel Siebert
3 sep 2021 at 16:24 (Uppdaterad 8 sep 2021 at 22:42) 03/09
16
0
Chans (1-X-2): 20-20-60%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-1
Unibet Spela nu hos Unibet

Polen var precis som i VM 2018 en besvikelse i sommarens EM-slutspel. De lyckades inte ta sig vidare från gruppen i något av mästerskapen och förväntningarna på det polska landslaget var stora innan de gick in i sommarens turnering. Lewandowski kom från en rekordsäsong i Bundesliga där han hade öst in mål, men det föll sedan platt i de europeiska mästerskapet. I kvalet ser det desto bättre ut då de samlat ihop 7 poäng och placerat sig bakom ledande England genom att vinna två matcher, spelat en oavgjord och förlorat en.

Kika in i vårat matchcenter för att se fler odds och marknader på matchen!

Gruppledarna England har vunnit alla sina matcher i kvalet och tagit fullast möjliga poäng på de fyra matcher de spelat. I sommarens mästerskap gjorde de en av de bästa turneringar de någonsin gjort när de tog sig hela vägen till finalen som de förlorade mot Italien. Efter EM har de spelat en match i kvalet när de mötte Ungern på bortaplan och vann med 0-4. Imponerande med tanke på vilka problem Tyskland och Frankrike hade med dem under mästerskapet i somras. Tottenham Hotspurs Harry Kane gjorde ett av målen och hans form verkar fortsatt hålla i sig.

Läs speltipset för mötet mellan Grekland - Sverige!

Mitt tips är att England vinner sin femte raka match i VM-kvalet till Qatar 2022. Detta är på förhand deras svåraste bortamatch, men Englands defensiv är inte lätt att ta sig igenom för något lag och det spelar ingen roll om det är Lewandowski. Dessutom är Kane och Sterling båda i målform efter att de krossade Ungern med 0-4. Känns som en självklar seger för Gareth Southgate och hans England.

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback