Reklam

Grekland - Sverige: 2

Matchcenter
8 september 2021 at 20:45 - Fotboll, VM
Athens Olympic Stadium    Sergey Karasev
3 sep 2021 at 14:41 (Uppdaterad 8 sep 2021 at 22:44) 03/09
75
0
Chans (1-X-2): 20-30-50%
Spelvärde: 110,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-1
Interwetten Spela nu hos Interwetten

Grekland som vann EM 2004 har sedan dess inte nått några större framgångar i de senaste årens större mästerskap. Mycket har hänt sedan 2004 såklart. I kvalet till VM 2022 ser det inte hoppfullt ut efter deras två första matcher då de kryssat mot Spanien och Georgien. En förlust har de även dragit på sig när de mötte Schweiz i en vänskapsmatch, 1 september. Lagets största stjärna är Liverpool-spelaren Konstantinos Tsimikas som har fått en flygande start i Premier League den här säsongen.

Läs även speltipset i VM-kvalet mellan Schweiz - Italien!

Sverige kommer på söndag(5/9)att möta Uzbekistan i en vänskapsmatch innan de går in i sin fjärde kvalmatch till VM 2022. Så när det här kommer ut vet vi inte resultatet där ännu. Vårat blågula landslag går som tåget genom kvalet och efter vinsten hemma mot Spanien och Isaks mål ser det väldigt bra fortsättningsvis. Kulusevski gjorde även han en strålande insats och det skulle kunnat blivit fler mål, men de spanska mittbackarna Aymeric Laporte-Eric Garcia gjorde ett fint jobb att stoppa Sveriges framfart. Men det var ett Sverige som vågade ta mer risker där de visade mer offensiv kraft jämfört med under EM.

Se vårat matchcenter för fler odds och marknader på matchen!

Tippar inte att Sverige kommer att kunna spela ut hela sitt offensiva register som i mötet mot Spanien borta mot ett mer defensivt inriktat Grekland. Det kommer bli trångt att försöka ta sig igenom deras försvar. Men med Isaks och Kulusevskis kreativitet där framme tippar jag att det ska kunna räcka till en vinst i slutändan då det såg så otroligt bra ut mot Spanien senast.

  • Höga odds
  • Smidig hemsida

Kommentarer

Feedback