Reklam

Philadelphia Flyers - Vegas Golden Knights: Under 6,0 Mål

Matchcenter
13 mars 2018 at 00:00 - Hockey, USA - NHL
12 mar 2018 at 15:46 (Uppdaterad 13 mar 2018 at 14:47) 12/03
35
0
Chance (over-exact-under): 43-0-57%
Spelvärde: 102,60%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-3
William Hill Spela nu hos William Hill
Philadelphia ligger trea i sin division, men långt ifrån klara för ett slutspel. Idag gästas man av Vegas i en match som jag trots de offensiva styrkorna kan bli rätt tillknäppt. Hög lina, man tror på mindre mål och då hugger vi på ett okej odds.

Philadelphia har gjort en riktigt bra säsong såhär långt i deras mått mätt. Man har haft ett par mellanår där det inte gått deras väg, men till den här säsongen verkar man ändå kokat ihop något helt okej. I vilket fall så vann man senast efter att ha varit inne i en liten dålig trend. Jag är inne på att man vinner idag igen, men kan helt enkelt inte spela emot ett lag som går som tåget. Vegas har ändå vunnit 17 av sina 21 senaste matcher på bortaplan och det är sjukt starkt. Jag kommer därför istället att knipa underspelet här av lite olika anledningar. Flyers må vara ett offensivt lag, men de är också väldigt bra på att dra ner tempot. Något som man kommer behöva göra idag. Vegas spelar snabb ishockey och det värsta Flyers kan göra är då att tokköra själva. Vegas vet vi om är riktigt vassa på skridskor. Man har varit ett av ligans bästa lag på alla plan känns det som och man bemästrar det mesta. Jag tror inte man kommer vara så offensiva som man brukar. Borta spelar man ändå rätt kontrollerat och inte med samma speed och offensivlusta som på hemmaplan. Man går som sagt för en seger, men jag är rätt säker på att man vet Philadelphia tunga offensiv. De möttes i Vegas för en dryg månad sedan och även fast Vegas var rätt spelförande så kontrollerade Philadelphia matchen ganska bra. Linan är ganska hög ändå tycker jag för det är känns som en tillknäppt match då poängen är väldigt viktiga, framförallt för hemmalaget.

Talar för spelet

  • Hemmalaget har ingen superform, men har gjort det okej defensivt. Man har haft lite svårt att göra mål och jag tror fortfarande att de tankarna sitter kvar i huvudet litegrann. Det är viktiga poäng som står på spel och lär ta några större risker mot ett offensivt skickligt Vegas.
  • Flyers är väldigt duktiga på att dra ner på tempot och ta god tid på sig i sina uppspel. Jag är säker på att man kommer göra likadant idag då man vet om hur pass skridsko- och kontringsskickliga Vegas faktiskt är.
  • Vegas är riktigt starka defensivt. Man har backar som tar sin roll och man har ett helt lag som jobbar för varandra. De är väldigt svåra att göra mål på och dessutom har man ett bra målvaktsspar.

Talar emot spelet

  • Byter Phildelphia gameplan så blir det garanterat svängigt och en hel del målchanser. Varken Vegas eller Philadelphia får ge sina motsåntde för mycket yta för man är väldigt effektiva båda två.
  • Det är två offensivt skickliga lag i grunden. Även fast det inte blivit alls så många mål i snitt som vi fick i början så är de klart vassa framåt.

Jag gillar det här spelet. Flyers kommer försöka dra ner lite på tempot och komma samlat i sina uppspel. Det kommer hejad Vegas offensiv en aning och man är bättre med hemåt vid eventuella kontringar. Jag tror på en tight match där linan under 6.0 känns bra. Det är spel inklusive övertid/straffar som gäller här, vid exakt sex mål får vi insatsen tillbaka. Spelet finns på William Hill.

Lycka till!

/Heden

  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback