Reklam

Nicolas Kicker - Elliot Benchetrit: 2

Matchcenter
9 januari 2018 at 03:50 - Tennis, Challenger
7 jan 2018 at 08:51 (Uppdaterad 9 jan 2018 at 05:20) 07/01
237
0

Chans (1-2): 58-42%
Spelvärde: 144,90%
Lägsta spelbara odds: 2,38
Units: 8/10
Hit/Miss:
Expekt Spela nu hos Expekt
Turnering: Challenger Canberra. Underlag: Hardcourt

Hur dålig är han på hardcourt, Kicker? Dålig är han, det kan jag säga. Hur dålig? Det återstår lite att se. En spelad hardcourtmatch på futurenivå. En alltså. En enda. Smått otroligt när det gäller spel på lägsta nivå. Jag har knappt sett något liknande. Ingen spelad hardcourtmatch på challengernivå. Nästan lika otroligt. Och fem spelade hardcourtmatcher på atp-nivå. Nu när han blivit topp-100 i världen har han ställt upp i de största turneringarna för att få med sig pengarna man får för att förlora i den första omgången. Han provade också en lite mindre atp-turnering den här veckan. Han fick tre gem totalt mot Fucsovics i Pune.

Unikt faktiskt att en spelare som aldrig vunnit en hardcourtmatch på professionell nivå är rankad topp-100 i världen. Han är lite av en grusspecialist kan man säga, Kicker. Ska han vinna sin första hardcourtmatch här då? Den chansen finns ju. Han har nog inte mött någon svagare spelare än Benchetrit förut, men å andra sidan, i de matcher han spelat förut på underlaget har han i allmänhet blivit totalt överkörd. Han har liksom inte varit nära, så det är omöjligt att lita på att han ska klara den här motståndaren heller.

Benchetrit är på väg att närma sig challengertouren i nivå. Han är en ung spelare som är rankad 400 i världen. Absolut inte oäven och väldigt mycket mer okej på hardcourt än vad Kicker är.

Som oddsen sitter i den här matchen är detta en chans som man bara inte kan undvika att ta. Kör bara. 

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback