Reklam

Karatsev-Karlovskiy

30 januari 2017 at 15:00 - Tennis, Challenger
7 apr 2017 at 15:25 07/04


Fortsätter ju gå bra det här. 7/8 spel satta såhär långt, 61 units plus och en roi på 61%. Vi kommer givetvis inte kunna hålla det här tempot, men utan tvekan, vi ska fortsätta vinna pengar.

Idag plockar vi upp en kvalmatch från challengertouren, närmare bestämt inomhusturneringen i Quimper, Frankrike som spelas på hardcourt inomhus. Två ryssar, Karatsev mot Karlovskiy. Och vi ska ta Karatsev.

Karlovskiy har gått bra i säsongsöppningen men det är turneringar på lägsta nivå det handlar om, futures. På challengertouren är han väldigt oprövad och har ännu bara vunnit enstaka matcher. Han är en spelare med kapacitet, men han får ytterst sällan till det och hans ranking ljuger inte, han är inte bättre än runt 500 i världen.
Karatsev har tappat i ranking det senaste halvåret men är i grund och botten en spelare på en helt annan nivå än dagens motståndare. Han har under flera år varit en helt klart stadig challengerspelare som behärskar alla underlag ungefär lika bra. Några givna matcher finns inte men det Karatsev visade under helgens två första kvalomgångar räcker gott och väl för att han ska vara klart större favorit än vad oddset 1.72 indikerar. Ett bra spel till det oddset, helt enkelt.
  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Kundtjänst 24/7
  • Brett utbud av sporter
Feedback