Reklam

IBK Dalen - Linköping IBK

28 mars 2016 at 15:00 - Annan
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
1
0
Idag spelas det semifinaler i Superligan, och det är inga mindre är IBK Dalen oc Linköping IBK som ställs mot varandra. Spelarna kommer vara peppade till tusen inför matchen, och det kommer säkert vara ett bra publiktryck i slutet av Superligan.

Speltips - Innebandy

Det tillhör inte vanligheterna att vi på betting.se hoppar in i innebandy när vi ska ge speltips och odds till våra läsare. Däremot så lyser mycket annat sport med sin frånvaro idag. Det är en röd dag runt om på många platser på jorden, samtidigt som nästan alla större ligor inom fotboll har ett kortare landslagsuppehåll. Därför ger vi oss istället på semifinalen i innebandyns superliga.

Matchen ikväll väljer vi att spela IBK Dalen. De har fördel av hemmaplan, samt att de har sett mycket pigga ut under stora delars av Superligans gruppspel. Dessutom har Linköping IBK en del skavanker som de inte riktigt har fått i ordning för att de ska ta sig till final tror vi.

IBK Dalen vinner matchen - 1.93

Odds från Betsson

Matchen kommer du att kunna spela på inne hos Betsson. Det är en svensk bettingsida som alltid håller hög kvalité på sitt spelutbud med både sporter som är stora i Sverige, och på sporter som är stora utomlands. Är du inte redan medlem inne hos Betsson så kommer du att kunna ta del av deras grymma välkomstbonus. Se därför till att du går vidare till Betsson direkt för att skapa ditt spelkonto.
  • 100% upp till 2500 SEK i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt
Feedback