Reklam

Hoffenheim - RB Leipzig: Båda lagen gör mål: Ja

Matchcenter
29 september 2018 at 15:30 - Fotboll, Västtyskland - 1. Bundesliga
Prezero Arena    Deniz Aytekin
28 sep 2018 at 10:57 (Uppdaterad 29 sep 2018 at 17:26) 28/09
28
0
Chans: 75%
Spelvärde: 108,75%
Lägsta spelbara odds: 1,33
Units: 8/10
Hit/Miss: 1-2
ComeOn Spela nu hos ComeOn

Två lag som ser väldigt jämna ut inför matchen och svårt att sia om vilket lag som kommer vinna. En sak tror jag iallafall, det lutar åt att bli en målrik match. Två lag som allt som oftast spelar matcher där det blir många mål. 

Leipzigs trupp ser något svagare ut denna säsong efter succén förra säsongen. Efter att ha hamnat på en andraplats efter solklara favoriten Bayern München i ligan förra säsongen har självklart många andra klubbar öppnat ögonen för laget och trots det har man fått behålla de flesta i truppen. Dock lämnade mittfältaren Keita för spel i Liverpool. Keita som kanske var laget bästa spelare förra säsongen och man har inte riktigt ersatt honom med samma kvalité, något som gör mittfältet något försvagat.

Leipzig har blandat och gett nu i inledningen av säsongen. Man ligger på en åttondeplats inte långt ifrån täten. Man kommer från en 2-0 vinst mot Stuttgart där man från början till slut var det bättre laget. 

Hoffenheim har även dem blandat och gett. Man ligger på en niondeplats en poäng bakom Leipzig. På de fem första matcherna har det i snitt blivit över strax över tre mål per match för både Hoffenheim och Leipzig. I Hoffenheims senaste åtta matcher har båda lagen gjort mål. Båda lagen gör mål i denna match till 1,45!

  • Upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Bra utbud och odds
  • Smidiga utbetalningar

Kommentarer

Feedback