Reklam
24 april 2021 at 15:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Bravida Arena
23 apr 2021 at 17:00 (Uppdaterad 24 apr 2021 at 16:55) 23/04
12
0
Chans (1-X-2): 60-25-15%
Spelvärde: 107,40%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-2
Betsson Spela nu hos Betsson

Häcken räknas på förhand som en av de stora utmanarna till SM-guldet 2021. Men de har inlett aningen svagt med två raka förluster. Men det var inget lätt möte i första omgången. Halmstad är som bekant nykomlingar i Allsvenskan för säsongen och därmed vet inget lag hur de ska föra matcherna mot dem. Halläningarna backade hem och störde effektivt Häckens offensiv. I möte nummer 2 hemma mot Malmö skulle säsongens första trepoängare tas, för Malmö kan inte vinna på konstgräs, sas det innan match, men det var precis det de gjorde med 1-2.

Sirius har inlett säsongen positivt med att spela oavgjort i första omgången borta mot Norrköping för att i andra omgången ta en vinst hemma mot Halmstad. Men med deras tapp av Elias Andersson och Stefano Vecchia inför säsongen tippar jag att de inte kommer att fortsatt hålla formen länge till. Speciellt inte på bortaplan i Göteborg.

Se fler odds om matchen i vårat matchcenter!

Tippar att Häcken får igång på spelarna i match nummer 3, för trots en svag inledning har de ett starkt lag på pappret där alla är ute efter revansch i möte nummer 3. Här finns det offensiv spets i form av Jeremejeff som förväntas vara med och slåss om skytteligatiteln. Vi tippar att han kommer att leda sitt Häcken till seger. Laget från Hisingen gjorde en bra insats mot Malmö trots förlusten och när de kan mäta sig med de regerande svenska mästarna tippar jag att de utan några större svårigheter städar av Sirius på hemmaplan.

  • 100% upp till 100 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback