Reklam

Gefle - Örgryte: Båda lagen gör mål: Ja

Matchcenter
4 september 2018 at 19:00 - Fotboll, Sverige - Superettan
3 sep 2018 at 22:06 (Uppdaterad 4 sep 2018 at 20:52) 03/09
42
0
Chans: 65%
Spelvärde: 106,60%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 7/10
Hit/Miss: 0-1
Bethard Spela nu hos Bethard

Gefle klarade sig med nöd och näppe från kvalspelet förra säsongen, efter att man legat illa till under större delen av säsongen. Den här säsongen är man alltså där igen. Laget har slutat vinna och det känns som att man har checkat ut trots att det återstår tio matcher av säsongen. Gefle har bara en vinst på de tolv senaste matcherna och ligger tvärsist i tabellen med bara 14 poäng på 20 matcher. 

Gästerna från Göteborg är inte mycket bättre när det kommer till dagsformen. De har 0 vinster på de 11 senaste ligamatcherna. Trots den svaga perioden, så ligger man på en 8:e plats i tabellen, tack vare att man fick en stark inledningen på säsongen. Man kommer till dagens match från 1-3 förlusten i derbyt mot GAIS förra veckan. 

Speltips:

Gefle har bara gått mållösa i två matcher på hemmaplan den här säsongen. Problemet för Gefle är försvarsspelet den här säsongen. Vad sägs om 44 insläppta mål efter 20 omgångar?! Nu möter man ett formsvagt Örgryte, som precis som de spelar helt utan självförtroende. Örgryte har bara gått mållösa i två matcher på bortaplan den här säsongen. Mot Gefle borde de stänka ditt åtminstone ett mål? I två av de tre senaste möten har det blivit så att båda lagen gjort mål. Första mötet som spelades i maj i år, slutade med en 3-1 seger för Örgryte. Jag tror att båda lagen kommer gå för tre poäng och att båda därför gör mål. Båda lagen gör mål till 1,66 i odds, spelas hos Bethard.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback