Annons

Speltips : Florida Panthers - Vancouver Canucks: Båda lagen gör 2 mål eller fler + Över 5,5 mål tot

Matchcenter
15 januari 2023 at 01:00 - Ishockey, USA - NHL
Amerant Bank Arena    Garrett Rank
Uppdaterad
4
0
Älskar statistikens makt i bettingens värld. Mina spel bygger därför på just statistiken mellan lagen. Mina favoritsporter är fotboll, hockey och handboll. Gillar även lite udda ligor där man kan finna spelvärde. Då jag lutar mig åt statistik kommer jag inte kunna skriva långa motiveringar till mina spelobjekt. Men har dock ändå lagt ner tid på analys innan jag delar med mig. Statistik, skicklighet och en gnutta tur är mina verktyg i jakten på få min spelkassa att öka. Hoppas även jag kan hjälpa dig! Mottot är tålamod. Ibland går det uselt men bara att gneta på i samma tempo för det kommer att vända.
Visa mer
Show less

NHL - 15 jan - 01:07

Chans: 85%
Spelvärde: 134,30%
Lägsta spelbara odds: 1,18
Units: 9/10
Hit/Miss:
Bet365 Till Bet365
Båda lagen gör 2 mål eller fler + Över 5,5 mål totalt.
Nattens NHL spel. Jag tror på målspel och kör ett betbuilderspel.

I natt testar jag NHL igen. Har gått lite trögt för mig det senaste med NHL men någon gång skall det vända. Kör ett betbuilder spel i natt.

De senaste fem matcherna har Florida har resulterat i båda lagen gör 2 mål eller fler i 4 matcher. Vancovers senaste 5 matcher har båda lagen gjort 2 mål i samtliga fem. Vancover har lite sämre form än Florida. Bara vunnit 1 av 5. Florida har vunnit 3/5 senaste matcher.

Lycka tillyes

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback