Reklam

Florida Panthers - Toronto Maple Leafs: Över 5,5

Matchcenter
28 februari 2018 at 01:30 - Hockey, USA - NHL
27 feb 2018 at 17:28 (Uppdaterad 28 feb 2018 at 06:54) 27/02
23
0
Chans (över-under): 59-41%
Spelvärde: 105,02%
Lägsta spelbara odds: 1,69
Units: 6/10
Hit/Miss: 3-2
10Bet Spela nu hos 10Bet
För en vecka sedan spelade vi på ett överspel i matchen mellan Florida och Toronto. Då slutade det med endast ett mål. Inatt går på samma spel som förra veckan för det känns verkligen inte som att de kan hålla nere siffrorna igen.

Florida och Toronto möttes som sagt för en vecka sedan i Toronto där det slutade med 1-0 seger för Leafs. Inatt är det dags för returmöte i Florida och jag tror helt enkelt inte att målvakterna klarar av att hålla siffrorna nere ännu en gång. Florida är ett ganska sevärt lag enligt mig. Man är inblandade i mycket målrika matcher och det såklart pågrund av att man har ett spelsystem som går ut på att tuta och köra helt enkelt. Man gör det dock ganska bra, men det känns ibland som att man har lite för stora dippar för att etablera sig på riktigt bland topplagen. Grunden är bra, men det saknas jämnhet över hela banan. Man möter idag ett av ligans bästa lag. Toronto har varit ganska stabila sett över hela säsongen. Förra året tog man sig till slutspel, men den här säsongen kommer man förmodligen få leva med ett litet favoritskap. De unga spelarna har växt in i det mer och mer. Känslan är att man kanske fortfarande har en del att jobba på defensivt sett, även om det framförallt sista tiden sett klart bättre ut i jämförelse med i början och hela förra säsongen. Toronto spelade igår mot Tampa borta där man förlorade med 4-3. Det var också lagets tredje raka 4-3 match så mål och chanser har det absolut inte saknats. Florida var tillbaka på målkalas trenden igen senast när man hemmaslog Pittsburgh med 6-5. Ikväll är det dags för proppen ur mellan dessa lag.

Talar för spelet

  • Det är två offensiva spelstilar som möts. Känslan är då att man försöker utnyttja det man är som bäst på och framförallt Florida är riktigt offensiva på hemmaplan. Toronto är ganska disciplinerade på resande fot, men ställer om snabbt och det borde funka bra mot ett offensivt hemmlag.
  • Både Florida och Toronto är två lag som genererar mycket chanser offensivt. Dessutom släpper man till en hel del mot eget mål. Ett plus ett är lika med två, ja, resten förstår ni säkert.
  • Tittar man på de två matcherna den här säsongen som spelats lagen emellan så har det varit mängder av målchanser och skott. Dessutom väldigt bra chanser. Känns oerhört konstigt ifall målvakterna skulle lyckas stå på huvudet på samma sätt igen.

Talar emot spelet

  • Det är väl just det att de två tidigare matcherna den här säsongen slutat 1-0 och 2-1. Även fast det varit målchanser i kvartal åt båda håll så trivs målvakterna mot sina respektive motståndare.
  • Toronto spelade igår mot Tampa och har förmodligen pumpat ut en hel del energi. Förhoppningsvis kan man ställa om igen, men av erfarenheter så brukar det bli lite lägre tempo för ett lag som är back-to-back.

Jag tror jag har rekat överspel i båda matcherna tidigare mellan dessa lag och nu är det dags för proppen ur som sagt. Tredje gången gillt och nu ska vi banka hem det här. Överspelet 5.5 mål testas till 1.77 hos 10bet som är högst på marknaden.

Lycka till!

/Heden

  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt

Kommentarer

Feedback