Annons

Doumbia/Reboul - Harris/Klaasen: 2 - Speltips

21 januari 2023 at 01:00 - Tennis, Grand Slam |
20 jan 2023 at 12:40 (Uppdaterad 21 jan 2023 at 16:29) 20/01
45
+1
Chans (1-2): 42-58%
Spelvärde: 116,00%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 7/10
Hit/Miss:
Bethard Till Bethard
Dubbeln rullar på i Australian Open och därifrån har vi här en match med klart spelvärde skulle jag säga.

Lite lurig match det här, det kan man förstå. Och lite så är det väl. Det är när det är lurigt för folk som man hittar värdena.

Doumbia/Reboul är ett franskt par som under flera år förbättrat sig på challengertouren. Senaste året har de varit inne lite på atp-touren också och i små turneringar kan de hävda sig men man måste säga det. De är ganska tunna och om man är elak medelmåttiga på den här nivån. Man vet vad man får från dem. De är på något sätt den fasta punkten i den här matchen.

För vi har också två sydafrikaner i matchen som är lite svårvärderade. 

Klaasen är en dubbelspelare som nådde sin topp sent i karriären. För bara drygt tre år sen var han topp-10 i världen, som bäst sjua. Nu 40 år gammal, utanför de 50 bästa på rankingen. Han spelar mindre än de flesta andra dubbelspecialisterna men han håller fortfarande riktigt bra nivå. Jämför man med fransmännen i andra paret så är Klaasen verkligen ett rejält snäpp bättre.

Och så har vi Harris som varit borta länge men som nu kommit tillbaka starkt. Innan sitt skadeuppehåll var han nästan topp-30 i världen i singel. Han är också en fullt okej dubbelspelare. 

Ska man sammanfatta så, går man efter rent grundkvalité är vårt par så pass mycket bättre att jag bara tror att det avgör. De är det bättre paret i matchen.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback