Reklam

Djurgården - Köping: 2

10 januari 2020 at 19:05 - Basket, Sverige - Ligan
10 jan 2020 at 08:27 (Uppdaterad 11 jan 2020 at 20:57) 10/01
58
0
Chans (1-2): 39-61%
Spelvärde: 112,85%
Lägsta spelbara odds: 1,64
Units: 7/10
Hit/Miss:
Bwin Spela nu hos Bwin
Basketligan

Det är en sak som oroar mig här och det är att Köpings bubbla nu skulle kunna spricka. De gjorde en helt värdelös match senast mot Södertälje. De har överpresterat hur mycket som helst den här säsongen och jag tror att förlusten senast kan ha varit en ganska stor smäll. Nu kanske det blir en reaktion och det börjar komma förluster men oron är ändå inte tillräcklig för att låta bli det här spelet.

Djurgården sämst i serien

Djurgården har gjort ett par lite bättre matcher på slutet och spelat jämnt med hyfsade lag. Sanningen är fortfarande som den här dock, Djurgården står på 3-18 och är seriens överlägset sämsta lag på det. Det känns som att de balanserar nära gränsen gällande ekonomin och jag har svårt att de ska sluta någon annanstans än sist.

Tung förlust senast alltså för Köping, men de är i praktiken fortfarande i delad serieledning. De har precis som Borås fyra förluster även om Borås spelat en match mer och på det leder serien. 

Skiljer mycket mellan topp och botten

16-4 Köping mot 3-18 Djurgården. Enligt matchoddsen är detta en någorlunda jämn match. Köping spelas just nu till uppemot 1,40. Det är inte sanningen. Det skiljer enormt mycket mellan topp och botten i Basketligan och gör Köping en vettig match vinner de den här matchen med minst 10 poäng.

Bwin är äntligen tillbaka i Sverige. Prova deras bonus här.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • Bra livebetting och odds
  • Många sportmarknader
  • Lättnavigerad och snabb sajt

Kommentarer

Feedback