Reklam

Celta de Vigo - Espanyol: Double chance: x2

Matchcenter
18 augusti 2018 at 18:15 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio Municipal de Balaidos    Santiago Jaime
18 aug 2018 at 16:18 (Uppdaterad 18 aug 2018 at 20:11) 18/08
15
0
Chans (1-X-2): 42-30-28%
Spelvärde: 104,98%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 5/10
Hit/Miss: 1-1
888sport Spela nu hos 888sport
Tre matcher från La Liga idag och den första av dessa utspelar sig på Balaidos där Celta Vigo tar emot Espanyol. Gästerna har gått väldigt starkt på försäsongen och jag tror de kan smita hem till Barcelona med minst en poäng i ryggsäcken.

Celta Vigo floppade ordentligt under förra säsongen då laget landade först på en 13:e plats i tabellen. En klar missräkning då målet var att slåss om en europaplats. Nu drar en ny säsong igång och på papperet så tycker jag att galicierna ser svagare ut än under fjolåret med en del tunga tapp. Wass, Jonny, Sergi Gomez och Hernandez fick en hel del speltid förra säsongen så det kan ta tid att spela ihop det här laget. I mitt tycke så är man alldeles för beroende av Iago Aspas för att lyckas. Det har inte heller sett särskilt strålande ut på försäsongen. Tre oavgjorda resultat och två förluster mot relativt svagt motstånd är inget som imponerar.

Espanyol hade precis som Celta Vigo en mindre lyckad fjolårssäsong i La Liga. De avslutade dock starkt efter tränarbytet och kravlade sig upp på en 11:e plats till slut. Till den här säsongen så tycker jag att laget ser starkt ut på papperet. Förvisso har de tappat målkungen Gerard Moreno till Villarreal, men jag tror inte det gör allt för mycket då Borja Iglesias hämtats in. Han öste in mål i Zaragoza förra säsongen och har kommit igång med målskyttet i sin nya klubb på försäsongen. Espanyol har spelat sex träningsmatcher på försäsongen och har faktiskt vunnit samtliga, så självförtroendet bör vara på topp. Nu har väl inte motståndet varit det bästa alla gånger men de slog tillbaka ett lag som Borussia Mönchengladbach (3-1) i genrepet.

I mina ögon är detta ett öppet möte och då ligger värdet på gästande Espanyol. Jag tror att de kan smita ifrån Balaidos med minst en pinne och spelar därför x2 till 1,81 hos 888sport.

/[email protected]

  • 500% upp till 600 kr i välkomstbonus!
  • Bra mobilupplevelse
  • Innovativa kampanjer

Kommentarer

Feedback