Reklam

888sport Àr ett bra spelbolag. Se betyg och fÄ deras bonus hÀr!

888sport recension

888sport är ett stort spelbolag med spelare över hela världen. Deras innovativa design blandat med breda utbud har gjort spelbolaget till ett av de största i branschen. Bra och rättvisa odds med ett generöst utbud av olika kampanjer har du allt du behöver för att få en lyckad spelupplevelse.

888sport är ett dotterbolag till jätten 888.com. Den välkände spelleverantören har spelare över hela världen och antalet spelare ökar ständigt.

888sport lanserades på marknaden i mars 2008 och har sedan dess tagit stora kliv till att bli ett av de största i Europa. Även om det inte är ett svenskt bolag finns sidan på svenska så att allting är lätt att förstå.

Marknader

Hos 888sport hittar du de största sporterna världen över och med stor variation av olika ligor finns det lika många olika speltyper att spela på. Det stora spelutbudet är lätt att komma åt och du hittar allting samlat i en meny till vänster på sidan. 888 sport har även en oerhört välutvecklad sökfunktion där du enkelt hittar ditt favoritlag, liga eller din favoritsport

Utöver 888sport finns det även möjlighet till spel på casino, poker och bingo med ett enkelt knapptryck.

888sport Livebetting

Förvandla matchen du tittar på till världens drama. Kommer laget du spela på att lyckats få den 12.e hörnan och därmed säkra ditt spel på över 11.5 hörnor i matchen?

Tänk dig att du har spelat på Messi att göra mål mot Real Madrid när som helst i matchen. Du följer matchen från tv soffan och i 89:e smäller Messi in den på ett sånt sätt som bara han kan göra.  Att sätta lite extra spänning med ett enkelt liveodds kan göra upplevelsen från bra till magnifik. Liveodds är enkelt att förstå och väldigt underhållande.

Det breda utbudet sträcker sig även över liveodds och du hittar spelmöjligheter alla tider på dygnet.

Hemsida

Det svartorangea temat gör att allting syns väldigt tydligt. Även om det kanske inte är den allra snyggaste kombinationen av färger skapar den ändå en sportig känsla som gör att spelglädjen blir hög istället för motsatta effekten. Eftersom laddningstiderna är näst intill obefintliga så flyter allting på väldigt bra och du kan lätt och smidigt förflytta dig mellan de olika ligorna/sporterna.

Det sportiga temat varvat med enkel struktur gör användarvänligheten väldigt bra och du kommer alltid dit du söker dig till. Något som är väldigt smidigt är att efter du valt liga kommer det längst upp på sidan en flervalsfunktion så du snabbt kan hitta det du är ute efter.

888sport Mobil

Använder du dig av en Apple eller Androidtelefon kan du enkelt ladda ner applikationen 888sport kostnadsfritt.

Applikationen fungerar felfritt och allt som erbjuds för datoranvändaren finns för den som föredrar att använda sig av mobilen. Ett perfekt alternativ om du inte har tillgång till dator eller helt enkelt föredrar mobilen framför datorn. Allt som allt behöver du absolut inte vara orolig för att gå miste om någon spänning vilken av de två metoderna du använder.

InsÀttningsalternativ

Har du bestämt dig för att göra en insättning hos 888sport har du lite olika tillvägagångssätt att välja mellan. Bank eller kreditkort funkar utmärkt och det gör även e-plånböcker som skrill och NETELLER. Skulle du vilja göra ett uttag kan du göra det med samma sätt du satte in pengar.

Om du tar ut pengar till ditt bankkonto får du räkna med att det kan ta upp till sex arbetsdagar. Väljer du att ta ut dina pengar till en e-plånbok tar det unger 2-3 arbetsdagar innan pengarna finns på ditt konto. Skulle du ångra ditt uttag har du en dag på dig att ångra dig och då förs hela den begärda uttagssumman tillbaka till ditt spelkonto.

Support

Kundtjänsten når du via mejl men i princip alla svar hittar du under frågetecknet högst upp i högra hörnet på sidan. Nackdelen är att hittar du inte svar på din fråga där kan det dröja lite innan du får svar på ditt mejl.

För alla medlemmar hos 888sport finns även en telefonlinje öppen under hela dygnet dit du kan ringa för att få hjälp med din fråga. 

Slutsats

Det är ett stort spelbolag med många spelare över hela världen. Därför kan du lita på att allt sköts snyggt och aldrig vara orolig över att några känsliga uppgifter lämnas ut. 888Sport erbjuder alla nyregistrerade svenska spelare bosatta i Sverige 500% sportbonus.

Brett utbud av livespel och det spelar ingen roll vilken tid på dygnet du vill spela, du hittar alltid något att spela på. Även om man kan önska mer av ett spelbolag i denna kaliber är 888sport klart godkänt. Du har ändå allt du behöver för att få en lyckad spelupplevelse. Gillar du mycket kampanjer är det ett klockrent val av spelbolag. Om du är ute efter en välkomstbonus som håller hög klass gentemot konkurrenterna och en sportsbook som ständigt erbjuder höga odds, då är 888sport rätt ställe för dig. Lycka till!

888sport kommentarer

VĂ„rt betyg

888sport delar ut upp till 100 kronor till alla nya spelare som gör en första insÀttning!

  1. Registrera dig och bli medlem hos 888sport via vÄr erbjudandelÀnk
  2. Gör din första insÀttning
  3. Du fÄr din insÀttning matchad upp till 100 kronor

HÀmta 100 kr kr bonus pÄ din första insÀttning frÄn 888sport hÀr
18+ | Regler & Villkor gÀller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
OmsÀttningskrav: 1.00x bonus till minsta oddset 1,80.Du mÄste omsÀtta 500 SEK för att frigöra hela bonusbeloppet

Ytterligare villkor: 18+ | Bonus gÀller endast nya spelare | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & villkor gÀller
Villkor och krav:  Referera till 888sport för T&C I sin helhet gĂ€llande detta erbjudande 18+ | Bonus gĂ€ller endast nya spelare | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & villkor gĂ€ller

888sport Kampanjer

Detta spelbolag har inga kampanjer listade för tillfÀllet Om du inte har ett konto hos 888sport, sÄ rekommenderar vi dig att göra det för att ta del utav 888sport bonus.

Om du vill lÀsa mer om 888sport, var vÀnlig se 888sport nyheter eller lÀs vad vÄra besökare har att sÀga om 888sport .

Feedback