Reklam

Barry Hawkins - Kyren Wilson: Över 22,5 Games

28 april 2019 at 11:00 - Snooker, Ranking Events
26 apr 2019 at 19:23 (Uppdaterad 29 apr 2019 at 20:40) 26/04
15
0
Chans (över-under): 57-43%
Spelvärde: 116,85%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 7/10
Hit/Miss:
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook
Hur länge är teatern i Sheffield bokad? Det kan vi mycket väl få reda på här, för matchen mellan Barry Hawkins och Kyren Wilson kan pågå i en evighet. Oddsen är jämna och det här blir jämnt in på småtimmarna.
Talar för spelet
  • Spelarna är extremt jämna och har bägge ett spel som passar mot varandra.
  • Kyren Wilson väntas av många bli världsmästare något år. Han har ett spel som passar utmärkt för långa, sega format som här i VM.
  • Barry Hawkins höjer sig enormt i The Crucible och har historiskt gjort sina bästa matcher här, oavsett form.
Talar emot spelet
  • Det sägs att Kyren Wilson har en förkylning. Skulle den förvärras kan hans uthållighet sänkas och han inte orkar på den höga nivå som krävs.
  • Ingen av spelarna är någon som viker ned sig i första taget, men får en av dem en kanonstart kan siffrorna glida iväg.
  • Barry Hawkins gör långtifrån sin bästa säsong. Ramlar han tillbaka i gamla vanor förlorar han.

Kyren Wilson drog en vinstlott i första omgången där han placerade unge Scott Donaldson på läktaren. Siffrorna skrevs till slut till klara 10-4, vilket ändå var i underkant. Han spelade förtroendeingivande och den lätta förkylning det viskas om i kulisserna han har i kroppen var det inget vi såg något av. Kanske blir det värre om han testas hårdare, men å andra sidan finns det vilodagar fram till matchstart här.

Barry Hawkins å sin sida förpassade Li Hang med en enkelbiljett hem till Kina. Vi backade som bekant Li Hang för en dryg vecka sedan som en av spelarna att kvala in i turneringen. Det spelet gick bra och jag måste säga att jag trodde kinesen skulle hänga med bättre än han gjorde mot Barry Hawkins. Engelsmannen gjorde sex stycken 50-breaks medan Li Hang ved ned sig fullkomligt och bara tog ett enda frame i hela matchen. 1-10 är inget att vara stolt över, trots det fina kvalet.

Matchen här mellan de bägge britterna spelas i bäst av 25 frames och över tre sessioner. Det är absolut inte otänkbart att spelarna drar jämnt 4-4 och 4-4 efter de två inledande - och då sitter överspelet väldigt bra till. Att matchen är uppdelad på flera dagar gör det också svårare för en av dem att rycka ifrån. Jag har väldigt svårt att se det här bli något annat än en modern Crucible-klassiker.

Spelet är matchen att gå över 22,5 frames, det vill säga sluta 13-12, 13-11 eller 13-10 till någon av spelarna.

Betfair sticker ut gentemot andra spelbolag genom att värdera underspelet som mer sannolikt. Andra spelbolag är jämnare i sina odds, varpå valet att spela hos Betfair blir givet.

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback