Reklam

Augsburg - Hertha Berlin

19 november 2016 at 16:30 - Fotboll, Tyskland - 1. Bundesliga
7 apr 2017 at 15:00 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04


Denna lördag startar vi med matchen som spelas på WWK Arena mellan Augsburg och Hertha Berlin. Jag tycker att bolagen bjuder på riktigt fina odds för bortaseger.

Augsburg parkera på 13:e plats i ligan med 11 inspelade poäng, man har raden 3-2-5. Ser man till vinsterna så har dem kommit mot Ingolstadt (2-0), Darmstadt (1-0) och Werder Bremen (2-1). I mitt tycke tre svaga lag, det kan även tabellen förtydliga eftersom de alla ligger i botten. Man blev av med några starka namn inför säsongen som t.ex. Esswein, Klavan och Ho Hong. Man har försökt att stärka upp försvaret efter tappet av Klavan med Hinteregger, men han har inte riktigt övertygat. Sedan har man köpt loss Finnbogasson som var inlånade från spanska Real Sociedad förra säsongen. Då blev det 7 mål på 13 matcher, denna säsong har han bara mäktat med 1 mål hittills.

Det är osäkert om han kommer kunna spela helgens match på grund av skada, likaså är det osäkert för högerbacken Opare. Några som inte kommer spela är Gouweleeuw, Koo, Caiuby och Bobadilla. Det är fyra tunga tapp.

Hertha Berlin spinner vidare på den fina säsongen man gjorde 2015/2016, det slutade med en Europa League-plats då. Tyvärr tog man inte steget EL-gruppen, men det gör att man kan lägga energi på Bundesliga istället. Man ligger på 4:e plats i ligan med en rad på 6-2-2 och en målskillnad på 17-10. Fokuset för Hertha Berlin är defensiven och den är riktigt bra. Tillskillnad från förra säsongen så tycker jag att man har utvecklat sin offensiv. Framåt är det Ibesevic som står för målen och kreativiteten, sedan har man även fått tillbaka Kalou från skadad. Han stod för ett hattrick i senaste ligamatchen mot Mönchengladbach (3-0). En annan som har tagit stora steg i år, är Weiser. Han kan både spela back och mittfältaren, men eftersom Pekarik är tillbaka från skada, kommer Weiser få spela på mittfältet där han har övertygat mest.

Hemma på Olympiastadion är man fortfarande obesegrade med 5 raka vinster, på bortaplan har man inte tagit lika många poäng. Man har raden 1-2-2 på resande fot, men då har man faktiskt stött på bra lag som Hoffenheim (0-1), Dortmund (1-1), Eintracht Frankfurt (3-3) och Bayern (0-3). Enda vinsten har kommit mot Ingolstadt (2-0). Förutom Ingolstadt är dem andra lagen klasser och formmässigt bättre än Augsburg.

Förstår inte riktigt hur Augsburg kan vara favoriter här. Augsburg är inget speciellt bra lag och formen är sisådär. Hertha Berlin har haft tunga matcher på bortaplan hittills, denna match är betydligt lättare. Det är väldigt fina odds på Hertha Berlin och pengarna tillbaka vid kryss. Det blir att testa en högre insats på det och detta gör jag hos Unibet.
  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta
Feedback