advert

02/02, Arsenal - Southampton

Tis 2 feb 2016 at 21:45 - Fotboll, England - Premier League
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Dag: tisdagen 2:a februari 
Tid: 20.45
Plats: Emirates Stadium, England 
Då var det dags för den 24:e omgången i detta års upplaga av Premier League. Detta år så är det väldigt stor konkurrens mellan lagen, både i toppen av tabellen och i botten. Det känns som att alla lagen kan slå alla och det är ett väldigt roligt år i Premier League.

Hemmalaget Arsenal ligger på en tredjeplats i Premier League med tre poäng efter serieledande Leicester. Arsenal ser ut att vara med i titelfajten enda in i slutet. Bortalaget Southampton ligger för tillfället på en åttondeplats i Premier League. Man ligger elva poäng efter Arsenal och fjorton poäng efter Leicester som leder Premier League.

Senaste mötet lagen emellan slutade 4-o till Southampton. Arsenal klappade ihop totalt i denna match och defensivt så var det ren katastrof för deras del. Southampton å andra sidan presterade över sin förmåga och man lyckades tvåla dit Arsenal på största möjliga sätt. Det kommer säkert bli enklare för Arsenal i nästa match då de nu fått tillbaka Alexis Sanchez igen. 

Matchen 
Jag tror att den här matchen kommer se väldigt annorlunda ut om man jämför med det senaste mötet. Arsenal är inne i ett bra stim i nuläget och en vinst mot Southampton ser väldigt trolig ut. Southampton har också bra form då man vunnit sina tre senaste matcher. Min tanke är ändå att Arsenal kommer ha stort spelövertag och att dom vinner denna match.

Matchodds 1X2 
Arsenal, 1.83

Oavgjort, 3.60

Southampton, 5.00

Oddsen är hämtade från bet365.com
Mitt tips: Vinst Arsenal

Arsenal har sett väldigt starka ut på senaste tiden och jag tror dom vinner matchen mot Southampton. Southampton har också sett bra ut, men Arsenal har en starkare trupp. Därför tror jag att Arsenal vinner och resultatet tror jag blir 2-1 till Arsenal.
Feedback