Annons

Alex De Minaur - Cam Norrie: 2 - Speltips

29 december 2022 at 09:00 - United Cup
28 dec 2022 at 11:35 (Uppdaterad 29 dec 2022 at 10:49) 28/12
109
+1
Chans (1-2): 50-50%
Spelvärde: 125,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 9/10
Hit/Miss:
Bethard Till Bethard
Smygstart av tennissäsongen med United Cup, en mixedturnering som kanske inte många kommer bry sig om. Men ett fint odds här i alla fall.

Atp cup har blivit United cup. Egentligen samma sak. Ett försök till en lagturnering som folk ska bry sig om men jag tror det här blir som Atp cup, men kanske ännu lite sämre. Tanken är god, men alla såna här turneringar faller egentligen om alla de bästa inte är med och även om många är med, alla är inte med. Och kanske också att sånt här är lite svårt rent allmänt. Att fabricera en stor landslagsturnering. Och att göra det med mixade lag. Som sagt, svårt var ordet.

Det jag däremot tror är att spelarna som är med kommer satsa här. Det är sällan som spelarna deltar i lagtävlingar men inte bryr sig. Det kan hända, men det är sällsynt. 

Här två spelare med närmast perfekt inställning också. Så det här kommer bli en riktig match.

Knepiga odds får man säga. Mycket märkliga odds egentligen. Och lite grann kan nog en förklaring vara att oddsen är ganska färska. Det skulle nämligen varit Kyrgios för Australien här men han har lämnat återbud till hela United cup bara dagen innan det börjar. Därför kliver De Minaur in och oddsen har kanske inte helt hunnit sätta säg ännu.

För det här är Norrie rankad 14 i världen, som var inne på topp-10 förra säsongen, mot De Minaur rankad 24 i världen som faktiskt ännu inte varit riktigt nära topp-10.

Hemmaplan för De Minaur, absolut, men mot en spelare med Norries inställning, det spelar knappast jättestor roll.

Norrie som också har lite som sin grej att väldigt sällan förlora mot spelare som är sämre än honom och där tycker jag faktiskt att De Minaur måste placeras in. 

Jag hittar inget i spelstilarna som pekar åt något håll. Ett inbördes möten som De Minaur vann förra säsongen men en tresetare på grus då, spelar inte jättestor roll skulle jag säga. Omöjligt att utläsa något av den matchen.

Jag såg Norrie i ett par träningsmatcher under december månad och han såg då riktigt vass ut. Han är också en av de spelar som jobbar hårdast, tränar hårdast, och även om De Minaur också kan sorteras in där. Jag tycker mycket talar för att Norrie kommer jättebra förberedd här och att han då ska vara ett litet snäpp bättre än De Minaur.

Oddset är i alla fall jättebra, och ska spelas.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback