Annons

Albert Ramos/Bernabe Zapata - Ben McLachlan/Yoshihito Nishioka: 1 - Speltips

Matchcenter
19 januari 2023 at 03:55 - Tennis, Grand Slam |
Court 12, Melbourne Park
16 jan 2023 at 08:27 (Uppdaterad 19 jan 2023 at 04:59) 16/01
72
+1
Chans (1-2): 38-62%
Spelvärde: 140,60%
Lägsta spelbara odds: 2,63
Units: 9/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Den här är svår att låta bli. Närmare maxspel än såhär kommer man nog inte.

Mardrömmen för en oddssättare egentligen det här. Tre singelspelare som är svåra att gradera inbördes som dubbelspelare och så en medelmåttig dubbelspecialist ovanpå det. Nästa omöjligt.

Ramos hade en gång någon slags bottenrekord i dubbel. Han vann en av 20 dubbelmatcher eller något sånt under en period. Det ännu mer märkliga är att han också haft okej perioder i dubbel där han vunnit några matcher. Överlag dock svag i dubbel, trots att han är vänsterhänt. Zapata Miralles har egentligen aldrig försökt sig på spelformen. Svag han också.

Svag är också Nishioka. Egentligen borde han väl vara typ sämst av alla atp-spelare i dubbel. Hans extremt svaga serve sätter honom i klistret varje gång och han blir därmed lite av en mardröm att spela med. Men han har vunnit en del matcher och får ses som lite bättre än sämst som han kanske borde vara.

Och så var vi Mclachlan som normalt spelar med svensken på Göransson. De håller mer till på challengertouren än atp-touren och var precis på gränsen att komma in här men inte riktigt. Därför fick de båda köra nödlösningar och spela med singelspelare som kan bidra med en högre ranking och att de på så vis får vara med. 

Förstår ni? Det är svårt.

Motståndarna blir favoriter på att de antagligen tar matchen mer på allvar. Mclachlan är garanten för det medan spanjorerna, man vet liksom inte. Troligen bryr de sig, men det finns inga garantier för det. Det som det däremot finns garantier för är att matchen är extremt svårläst. Nishioka/Mclachlan är definitivt bättre, men sällan har väl ett par känts så spretigt. Mclachlan är en av de spelare som vill spela snabbast av alla. Han har i princip inga grundslag. Nishioka, han är väl raka motsatsen egentligen.

Som oddsen sitter just nu är det mycket enkelt. Spanjorerna måste spelas.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback