Annons

Odds på Finland - Junior-VM 2024

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Finland

Hela spelschemat

Våra grannar i öst hade ett tungt JVM i fjol, där man rök redan i kvartsfinalen mot Sverige. Nu hoppas man på en nytändning och att man kan vara med och tampas med Sverige och Kanada redan under gruppspelets matcher.  Truppen består mest av spelare från den inhemska ligan plus ett par namn som redan spelar collegehockey i Nordamerika. Laget spelar i grupp A under JVM 2023/24, och där hittar vi också Sverige, Tyskland, Kanada och Lettland.

Odds på Finland i JVM 2023/24

Se utvalda JVM odds i tabellen på Finland 2024.

Finland U20 - JVM 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinnare JVM 6,25
Vinnare grupp A 4,50

100% gratisspel upp till 1500 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Support dygnet runt
Bra utbud på inhemska ligor
Generös välkomstbonus
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Inga omsättningskrav på vinster eller insättning.

Ytterligare villkor: Giltig för nya spelare vid första insättningen på minst 100 kr. Spelet lagt med min. 1,80 odds matchas upp till 1500 kr och gratisspelet betalas ut efter att spelet är avgjort. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 17.12.21.
Villkor och krav:  Referera till Expekt för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Giltig för nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr.

Styrkor hos Finland

Två spelare i truppen har visat upp fina siffror i OHL under hösten: Kasper Halttunen har prickat in 31 poäng för London Knights och Rasmus Kumpulainen har gjort 27 poäng för Oshawa Generals. Stortalangen Konsta Helenius har noterats för Jukurit i den inhemska ligan och Emil Hemming har smällt in sex baljor för TPS.
 

Finlands svagheter

Det kan vara svårt för Finland att skaka av sig femteplatsen i fjol, och vi tycker inte att laget har tillräckligt hög kvalitet för att utmana Sverige och Kanada om gruppsegern. Visst finns det spets i truppen, men det saknas lite bredd och att stortalangen Joakim Kemell stannar kvar i AHL är ett stort avbräck.
 

Fakta och historik om Finland i JVM

Finland har lyckats med att vinna JVM hela fem gånger: 1987, 1998, 2014, 2016 och 2019. Man har även spelat hem sex silvermedaljer. Vilket gör att man ligger på en tredjeplats i den totala medaljligan genom tiderna i JVM.
 

Kommentarer

Feedback