Annons

Odds på Lettland - Junior-VM 2024

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Lettland U20

Hela spelschemat

Laget hade ett mycket tungt JVM senast. Det blev fyra raka förluster i gruppen och man tvingades att möta Österrike i dubbelmöte om vilket lag som skulle stanna kvar i den högsta divisionen. Väl där vann man ganska enkelt och nu siktar man på att ta en seger över Tyskland i grupp A, lyckas man med detta bör kvartsfinalplatsen vara säkrad. Det lär bli mycket tufft för Lettland i de övriga matcherna i grupp A under JVM 23/24 mot Kanada, Sverige och Finland.

Odds på Lettland i JVM 2024

Se utvalda JVM odds i tabellen på Lettland 2024.

Lettland U20 - JVM 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinnare JVM 501,00
Vinnare grupp A 76,00

100% gratisspel upp till 1500 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Support dygnet runt
Bra utbud på inhemska ligor
Generös välkomstbonus
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Inga omsättningskrav på vinster eller insättning.

Ytterligare villkor: Giltig för nya spelare vid första insättningen på minst 100 kr. Spelet lagt med min. 1,80 odds matchas upp till 1500 kr och gratisspelet betalas ut efter att spelet är avgjort. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 17.12.21.
Villkor och krav:  Referera till Expekt för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Giltig för nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr.

Styrkor hos Lettland

En hel del av truppens spelare tar sig utomlands i tidig ålder och får på så sätt en fin skolning och matchning tidigt i sina karriärer. Det gör att Lettlands trupp alltid håller en ganska hög nivå om man jämför med de andra bottentippade lagen. Seniorlandslagets VM-brons i våras kan mycket väl ge en extra boost till dessa unga spelare.
 

Lettlands svagheter

Som vanligt ställer vi oss frågande till lagets målskytte. Ofta saknar det lettiska landslaget en riktigt vass målskytt som kompenseras upp av ett evigt slit bland de offensiva spelarna. Räcker det för att nå en seger i grupp A  i år? Vi är tveksamma till detta. 
 

Fakta och historik om Lettland i JVM

Genom tiderna har Lettland mest hållit till i den näst högsta divisionen av JVM. Som bäst lyckades man ta sig till kvartsfinal och en sjundeplats 2022.

  

Kommentarer

Feedback