Annons

Odds på Lettland - Junior-VM 2023

Spelschema, Lettland U20

Hela spelschemat

Balterna fick en gratisbiljett in i JVM i somras och som man tog den chansen. Trea i gruppen och sedan pressade man Sverige i kvarten, där det blev en 2-1-förlust. Nu är man i den mycket tuffa grupp B där det kan bli svårt för letterna att undvika jumboplatsen i JVM ishockey 2022/23 med tanke på att de ställs mot Finland, USA, Schweiz och Slovakien.

Odds på Lettland i JVM 2023

Nedan ser du oddsen på Lettland i JVM 2023.

Lettland U20 - JVM 2022/23 Högsta odds Spelbolag
Vinnare JVM 1 001
Vinnare grupp B 61,00

Styrkor hos Lettland

Hockeyn är stor i Lettland och det finns oftast en del talangfulla spelare i varje JVM-trupp. Flera spelare spelar i Nordamerika och det finns kapacitet här som gör att man kan skrälla mot de bättre lagen. Stort plus att lagspelet verkar fungera mycket bra.

Svagheter hos Lettland 

I somras hade man lite problem med målskyttet och vi ser inte hur Lettland kan bli starkare på den grejen just nu. Defensiven sitter fint, men frågetecknet är offensiven och det är där man måste förbättra sig för att vara med och utmana de större nationerna på allvar och över tid.

Fakta och historik om Lettland i JVM

Lettland har mest tillhört den andra divisionen av JVM. När man är uppe i högsta divisionen åker man allt som oftast på rejält med stryk. Bäst placering genom tiderna var i somras då man knep en sjundeplats.

Kommentarer

Feedback