Annons

Odds och speltips på grupp A Junior-VM i ishockey 2023

Grupp A består av fem lag där Kanada är det laget som är de stora favoriterna, tippade att på förhand vinna inte bara gruppen, utan hela Junior VM Ishockey 2023. De kommer som vanligt till turneringen med ett talangfyllt lag. Det största framtidshoppet i truppen är Mason McTavish som har stor chans att vinna poängligan. Största utmanare om gruppsegern blir de finska lejonen som så sent som i förra årets mästerskap tog hem bronset. Tuffare blir det för Tjeckien, Tyskland och Österrike att vara med och slåss om förstaplatsen.

Odds vinnare grupp A – JVM 2023

Vinnare grupp A: JVM 2023 Högsta odds Spelbolag
Kanada 1,30
Finland 4,30
Tjeckien 22,00
Tyskland 51,00
Österrike 500,00

Så avgörs JVM grupp A

Alla lagen möts en gång under gruppspelet. Där alla länderna spelar fyra matcher var totalt. Den nation som samlar ihop flest poäng slutar som gruppsegrare. De fyra bästa lagen från gruppen går till slutspelet och de som hamnar sist får kvala för att hålla sig kvar i nästa års mästerskap. 

Lagen i grupp A

Speltips: vinnare grupp A

Det är ett revanschlystet Kanada som efter att i förra årets turnering förlora finalen mot USA nu kommer trampa gasen i botten direkt och visa musklerna. Det tuffaste stoppet på vägen mot gruppsegern är Finland men med hemmapubliken i ryggen tippar vi att de kör över dem och slutar i topp.

TILL UNIBET!

Kommentarer

Feedback