Annons

Odds på Kanada - Junior-VM 2023

Spelschema, Kanada U20

Hela spelschemat

Lönnlöven från Kanada är regerande mästare och redo att försvara sitt guld på hemmais i JVM ishockey 2022/23. Räkna med ett talangfullt lag och en hemmapublik som kommer göra allt för att bära sitt favoritlag till guld. Flera av spelarna i Kanadas trupp räknas som de allra största talangerna i NHL. Förutom att de är stora favoriter att bärga JVM-guldet är de även stora favoriter att vinna grupp A där de kommer att spela mot Österrike, Sverige, Tyskland och Tjeckien.

Odds på Kanada i JVM 2023

Nedan ser du oddsen på Kanada i JVM 2023.

Kanada U20 - JVM 2022/23 Högsta odds Spelbolag
Vinnare JVM 1,80
Vinnare grupp A 1,30

Styrkor hos Kanada

Som vanligt innehåller Kanadas trupp spelare som antingen redan tillhör ett NHL-lag eller snart kommer att göra det. Högsta nivån på spelarna är högre än något annat lag kan match i JVM, detsamma gäller bredden på truppen. Lägg till stortalangen Bedard till detta, han var med och vann JVM i somras och är mer än redo att göra det igen.

Kanadas svagheter

Det brukar inte finnas några direkt svagheter hos Kanada. Men problemet brukar vara för de unga spelarna att klara av pressen som ställs på dem. Speciellt nu på hemmaplan kan trycket från publiken bli för mycket och som gör att prestation kan svaja lite.

Fakta och historik om Kanada i JVM

Kanada är regerande mästare i JVM och man har vunnit turneringen hela 19 gånger. Man vann JVM fem gånger i rad 2005-2009. Sin största förlust historiskt sett åkte man på mot Sverige. Under JVM 1975 vann Sverige mot Kanada med 17-1.

Kommentarer

Feedback