Annons

Odds på Kanada - Junior-VM 2024

Uppdaterad
peter.foitzik peter.foitzik
Eftersom att jag är född på 80-talet tillhör jag den senare delen av Tipsextra-generationen. Laget i mitt hjärta är Tottenham Hotspur där jag som liten blev fascinerad av Gary Lineker främst, men även Paul Gascoigne givetvis. Som Spurs-supporter har man vant sig med en hel del motgång genom åren, men lite hopp har man fått på senare tid, först med de fina åren när Gareth Bale storspelade sig igenom Premier League och senare när Harry Kane slog igenom på allvar. Höjdpunkten är Champions League-finalen mot Liverpool 2019. Har svårt att se något toppa det inom de närmsta åren.

Är ganska old school i mitt tippande då jag föredrar 1X2, men slår gärna till med ett Asian eller Över/Under för att hitta lite fördelaktigare odds.
Visa mer
Show less

Spelschema, Kanada U20

Hela spelschemat

Kanada som den stornation man är inom ishockeyn åker till JVM i Göteborg med två raka titlar i bagaget. Conor Bedard gjorde ingen besviken under förra årets JVM och trots att han har åldern inne för att vara med  i år igen, så har han i skrivandets stund börjat slå igenom rejält i NHL med sitt Chicago Blackhawks. Nu kommer man som vanligt med ett starkt lag, där de flesta spelarna redan har blivit NHL-draftade. Håll ögonen lite extra på stortalangen Macklin Celebrini, som endast är 17 år gammal och väntas gå tidigt i draften 2024. Kanada är redo för sin tredje raka titel och man inleder JVM 2023/24 i grupp A, tillsammans med Sverige, Finland, Tyskland och Lettland.

Odds på Kanada i JVM 2023/24

Nedan ser du JVM odds på Kanada 2024.

Kanada U20 - JVM 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinnare JVM 3,50
Vinnare grupp A 2,40

100% gratisspel upp till 1500 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Support dygnet runt
Bra utbud på inhemska ligor
Generös välkomstbonus
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Inga omsättningskrav på vinster eller insättning.

Ytterligare villkor: Giltig för nya spelare vid första insättningen på minst 100 kr. Spelet lagt med min. 1,80 odds matchas upp till 1500 kr och gratisspelet betalas ut efter att spelet är avgjort. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 17.12.21.
Villkor och krav:  Referera till Expekt för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Giltig för nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr.

Styrkor hos Kanada

Kanadas trupp är nästan vid varje upplaga av JVM den bredaste, och den trupp som har flest spelare med spetskvaliteter. Backen Tristan Luneau har gjort några NHL-matcher för Anaheim Ducks i höst, men han fick grönt ljus att åka med till Sverige. Detsamma gäller forwarden Matthew Savoie som har fått testa på NHL-spel med Buffalo Sabres.

Kanadas svagheter

Det är alltid svårt att hitta direkta svagheter i ett kanadensiskt landslag. Men nu kan vi ändå ställa ett litet frågetecken om hur spelarna reagerar på att spela på bortais i Göteborg, där de inte kommer hejas fram av en fanatisk hemmapublik som i fjol. Lägg därtill att isen är större under årets JVM och det kan ta ett tag för kanadensarna att vänja sig vid detta.

Fakta och historik om Kanada i JVM

Kanada har som sagt plockat hem JVM de två senaste åren, vilket gör att man nu har samlat ihop till hela 20 titlar. Sin längsta vinstrad i JVM har landet mellan 2005 och 2009, då vann man fem raka JVM.

Kommentarer

Feedback