Reklam

Odds på Tyskland - Junior-VM 2021/22

Spelschema, Tyskland U20

Hela spelschemat

Laget gjorde förra året ett av sina bästa JVM någonsin då man slutade på en sjätteplats efter att ha förlorat en resultatmässigt jämn kvartsfinal mot Ryssland med 2-1. Flera tongivande spelare från fjolåret har dock tackat för sig men Florian Elias är med i år igen och under den senaste turneringen lyckades han producera fina nio poäng.

Odds på Tyskland i JVM 2021/22

Nedan ser du oddsen på Tyskland i JVM 2021/22.

Tyskland JVM 2021/22 Högsta odds Spelbolag
Vinner JVM 150,00
Vinner grupp A 100,00Styrkor


Att man kan bygga vidare på förra årets fina insats och överraska de bättre lagen. Tyskland har ett par riktigt talangfulla spelare och dessa måste utnyttjas och prestera på max varje match. Målvakten Nikita Quapp, backen Luca Munzenberger och poängspelaren Florian Elias.

Svagheter


Tyvärr har laget tappat stora delar av sin fina förstakedja från fjolårets JVM. Det kommer bli svårt för tyskarna att komma upp i samma offensiva kapacitet under årets JVM. Och bakom förstakedjan ser laget relativt tunt ut. De bästa spelarna kommer att behöva dra ett väldigt tungt lass i varje match mot bättre motstånd för att man ska ha en chans.

Fakta och historik om laget


Tyskland deltog för första gången i JVM 1977 och man har varit med hela 42 gånger. Dock har man aldrig tagit sig längre än till en femteplats 1981. Noterbart är också att man inte alltid har spelat i den högsta divisionen av JVM.

Kommentarer

Feedback