Annons

Odds på Tyskland - Junior-VM 2023/24

Uppdaterad
peter.foitzik peter.foitzik
Eftersom att jag är född på 80-talet tillhör jag den senare delen av Tipsextra-generationen. Laget i mitt hjärta är Tottenham Hotspur där jag som liten blev fascinerad av Gary Lineker främst, men även Paul Gascoigne givetvis. Som Spurs-supporter har man vant sig med en hel del motgång genom åren, men lite hopp har man fått på senare tid, först med de fina åren när Gareth Bale storspelade sig igenom Premier League och senare när Harry Kane slog igenom på allvar. Höjdpunkten är Champions League-finalen mot Liverpool 2019. Har svårt att se något toppa det inom de närmsta åren.

Är ganska old school i mitt tippande då jag föredrar 1X2, men slår gärna till med ett Asian eller Över/Under för att hitta lite fördelaktigare odds.
Visa mer
Show less

Spelschema, Tyskland U20

Hela spelschemat

Tyskarna hade det ganska tungt under fjolårets JVM, efter att man året innan stod för en ganska stark insats. Man lyckades bara slå Österrike under gruppspelet och sen åkte man på storstryk med 1–1 mot USA i kvartsfinalen. Nu siktar man på att hålla Lettland bakom sig och återigen plocka en kvartsfinalplats. De övriga lagen i grupp A, Sverige, Finland och Kanada lär man få det mycket tufft mot i JVM 23/24.

Odds på Tyskland i JVM 2024

Nedan ser du JVM odds på Tyskland 2024.

Tyskland U20 - JVM 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinnare JVM 101,00
Vinnare grupp A 31,00

100% gratisspel upp till 1500 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Support dygnet runt
Bra utbud på inhemska ligor
Generös välkomstbonus
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Inga omsättningskrav på vinster eller insättning.

Ytterligare villkor: Giltig för nya spelare vid första insättningen på minst 100 kr. Spelet lagt med min. 1,80 odds matchas upp till 1500 kr och gratisspelet betalas ut efter att spelet är avgjort. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 17.12.21.
Villkor och krav:  Referera till Expekt för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Giltig för nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr.

Styrkor hos Tyskland

Nu spelar laget med lite mindre press på sig igen efter fjolårets svagare resultat. Vilket innebär att man har allt att vinna mot de bättre nationerna. Och det finns viss potential här. De bättre lagen måste se upp för när Tyskland har en bra dag har de bättre lagen inte råd att slappna av. Då riskerar man att bli straffade direkt av Tyskland. 

Tysklands svagheter

Laget släppte in för många mål under fjolårets turnering. Och nu gäller det att man täpper till bakåt. Att släppa in 11 mål i kvartsfinal är tungt och det kan ta tid att få ordning på de defensiva problemen för Tyskland.

Fakta och historik om Tyskland i JVM

Tyskland brukar åka upp och ner mellan den högsta och näst högsta divisionen av JVM. I år gör man sitt femte raka år i den högsta divisionen. Som bäst har man nått en femteplats och detta skedde 1981.

Kommentarer

Feedback