Annons

Odds på Tyskland - Junior-VM 2023

Spelschema, Tyskland U20

Hela spelschemat

Laget gjorde förra året ett av sina bästa JVM någonsin då man slutade på en sjätteplats efter att ha förlorat en resultatmässigt jämn kvartsfinal mot Ryssland med 2-1. Flera tongivande spelare från fjolåret har dock tackat för sig, så även Florian Elias som kunde varit med i år men som inte finns med i truppen. 

Odds på Tyskland i JVM 2023

Nedan ser du oddsen på Tyskland i JVM 2023

Tyskland JVM 2023 Högsta odds Spelbolag
Vinner JVM 101,00
Vinner grupp B 101,00


Styrkor


Att man kan bygga vidare på förra årets fina insats och överraska de bättre lagen. Tyskland har ett par riktigt talangfulla spelare och dessa måste utnyttjas och prestera på max varje match. Målvakten Nikita Quapp får anses vara den bästa spelaren och tyvärr är det en ganska profilsvagt Tyskland som kommer till spel i JVM. Aleander Blank har två full säsongen i DEL och är med det en av de mest rutinerade spelarna i laget. 

Svagheter


Tyvärr har laget tappat stora delar av sin fina förstafemma från fjolårets JVM. Det kommer bli svårt för tyskarna att komma upp i samma offensiva kapacitet under årets JVM. Och bakom förstakedjan ser laget relativt tunt ut. De bästa spelarna kommer att behöva dra ett väldigt tungt lass i varje match mot bättre motstånd för att man ska ha en chans.

Fakta och historik om laget


Tyskland deltog för första gången i JVM 1977 och man har varit med hela 42 gånger. Dock har man aldrig tagit sig längre än till en femteplats 1981. Noterbart är också att man inte alltid har spelat i den högsta divisionen av JVM.

Kommentarer

Feedback