Annons

Odds på Tyskland - Junior-VM 2023

Spelschema, Tyskland U20

Hela spelschemat

Tysk juniorhockey ser ut att vara på uppgång. Två år i rad har man lyckats ta sig till kvartsfinal i JVM och gjort bra prestationer. Senast rök man med 5-2 mot finalisterna Finland i kvarten. Så nu siktar tyskarna att återigen ta sig vidare till kvartsfinal. I JVM ishockey 2022/23 spelar de i grupp A tillsammans med Sverige, Kanada, Österrike och Tjeckien.

Odds på Tyskland i JVM 2023

Nedan ser du oddsen på Tyskland i JVM 2023.

Tyskland U20 - JVM 2022/23 Högsta odds Spelbolag
Vinnare JVM 101,00
Vinnare grupp A 27,00

Styrkor hos Tyskland

Självförtroendet har ökat för laget de senaste åren. Nu gäller det att man kan fortsätta tro på att man kan vara med och utmana i kvartsfinalerna. Trots att man saknar de bästa spelarna. Så vi håller tyskarnas mentalitet som ett stort plus.

Tysklands svagheter

Laget har ett ganska tungt år bakom sig och i turneringen innan JVM så fick man stryk av både Norge och Schweiz. Man verkar ha problem med målskyttet, så vi ställer oss frågande till om man har ett par forwards som är redo att producera poäng i JVM.

Fakta och historik om Tyskland i JVM

Tyskland spelade JVM första gången 1977 och nu har man deltagit 43 gånger. Bästa placeringen är en femteplats 1981. Laget brukar pendla mellan den högsta och nästhögsta divisionen av JVM.

Kommentarer

Feedback