Annons

Jamaica - Fotbolls-VM damer 2023

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Jamaica

Hela spelschemat

Jamaica gör sitt andra raka fotbolls-VM damer och även sitt andra VM totalt genom historien. Då blev det tre raka förluster och i år lär det även sluta med förluster mot Frankrike och Brasilien. Mot Panama däremot har man goda chanser att ta sina första poäng i ett VM någonsin.  

Odds på Jamaica

Nedan ser du odds på Jamaica i dam VM 2023, grupp F

Odds: Jamaica i dam-VM 2023 Högsta odds Spelbolag
Jamaica: Att vinna VM 501,00
Jamaica: Att gå till kvartsfinal 23,00

Jamaicas styrkor 

Det finns några spännande spelare med hög potential i det jamaicanska landslaget. Främst sticker såklart lagkaptenen Khadija Shaw ut. Hon har ett mycket imponerande målfacit både i klubblaget Manchester City och i landslaget. Även Jody Brown är en mycket spännande anfallstalang, vilket gör att de bättre lagen i gruppen kan få det tufft med Jamaicas snabba anfallare.  
 

Jamaicas svagheter 

Ganska ofta släpper Jamaica in en hel del mål mot de bättre landslagen. Och vi sätter här ett frågetecken till lagets defensiv. Vi tror helt enkelt att lagets försvarsspel inte är tillräckligt bra för att orka stå emot Frankrike och Brasilien över en 90 miunter lång match.  

Jamaicas väg till VM 

Man säkrade VM-platsen genom att komma trea i Concacaf-mästerskapen 2022. I gruppen slog man Mexiko och Haiti, men fick storstryk av USA med 5-0. Sedan blev det en 3-0-förlust i semin mot Kanada. I bronsmatchen slog man Costa Rica med 1-0. Khadija Shaw hamnade på delad förstaplats i skytteligan med tre gjorda mål.  
 

Fakta och historik om Jamaica: 

Jamaica har som vi redan nämnt varit med i ett VM tidigare och det var 2019. Där blev det tre raka förluster, dock var motståndet mycket tufft med Italien, Brasilien och Australien. Khadija Shaw har både rekordet för flest landskamper och för bästa målskytt. Hon har gjort otroliga 55 mål på 38 landskamper. 

Spelschema, Jamaica

Spelschema, Dam-VM i fotboll

Kommentarer

Feedback