Annons

Brasilien - Fotbolls-VM damer 2023

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Brasilien

Hela spelschemat

Brasilien går in i dam-VM 2023 som något av en outsider bakom de största favoriterna. Samma princip gäller i grupp F där man väntas ta andraplatsen bakom Frankrike. Jamaica och Panama är landslag som laget ska slå nio gånger av tio. Så brasilianskorna bör inte ha några problem att säkra en åttondelsfinalplats. Frågan är hur långt man räcker till i ett slutspel? 

Odds på Brasilien 

Nedan ser du odds på Brasilien i dam VM 2023, grupp F

Odds: Brasilien i dam-VM 2023 Högsta odds Spelbolag
Brasilien: Att vinna VM 26,00
Brasilien: Att sluta bland de två bästa 12,00

Brasiliens styrkor 

Offensiven ser som vanligt hyperintressant ut på pappret. Här finns Andressa Alves från Roma, Adriana från Orlando, Bia Zaneratto från Palmeiras, Geyse från Barcelona och Gabi Nunes från Real Madrid. Här har förbundskapten Pia Sundhage en otrolig mängd bra spelare att jobba med.  
 

Brasiliens svagheter 

Man har visat fin form under 2022 och 2023 och vunnit många matcher. Men ett mönster skrämmer lite och kan vara just det problem som hämmar laget. Oftast när man möter de bästa landslagen i världen så blir det förlust. Samtidigt som man bara lyckas sätta ett mål framåt. Om Brasilien ska lyckas ta sig långt i VM så måste man givetvis lyckas med att prestera mot de absolut bästa landslagen i världen.  

Brasiliens väg till VM 

Man vann Copa America 2022 och genom detta säkrades även platsen till dam-VM 2023. Först vann man samtliga fyra gruppspelsmatcher. Sedan slog man Paraguay i semin med 2-0 och slog Colombia i finalen med 1-0. Hela Copa America gick man igenom utan att släppa in ett mål bakåt.   
 
 

Fakta och historik om Brasilien: 

Brasilien gör sitt nionde raka VM. Som bäst har man sin silvermedalj från 2007 och man knep även bronset 1999. Flest landskamper har Formiga med 206 matcher. Bäste målskytt är Marta 115 mål på 175 matcher. Marta är fortfarande aktiv men det är just nu inte klart om det blir VM-spel eller inte.  

Spelschema, Brasilien

Spelschema, Dam-VM i fotboll

Kommentarer

Feedback