Annons

Frankrike - Fotbolls-VM damer 2023

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Frankrike

Hela spelschemat

Fransyskorna tog sig till en kvartsfinal i dam-VM 2019 och nu siktar man att gå längre än så under årets fotbolls-VM damer. Man är även favoriter framför Brasilien att ta hem grupp F. Allt annat än ganska enkla segrar mot Panama och Jamaica vore en stor skräll.  

Odds på Frankrike 

Nedan ser du odds på Frankrike i Dam-VM 2023, grupp F

Odds: Frankrike i dam-VM 2023 Högsta odds Spelbolag
Frankrike: Att vinna VM 11,00
Frankrike: Att sluta bland de två bästa 5,50

Frankrikes styrkor 

Nu verkar det som att den tidigare konflikten inom landslaget är löst vilket gör att lagkaptenen Wendie Renard är tillbaka i spel för landslaget. Det känns som att det franska landslaget kan lyfta rejält under nya tränarens Herve Renards ledning. Han har stor erfarenhet av att leda landslag och att prestera mycket fina resultat.  
 

Frankrikes svagheter 

Två av lagets allra bästa offensiva spelare är för tillfället skadade och deras status inför VM är högst oklar. Vi talar om Katoto från PSG som skadade sig förra året under EM. Och om Diani även hon från PSG. Utan dessa två spelare är laget mycket svagare på pappret offensivt och vi ställer oss frågande just nu till lagets offensiva kapacitet.  

Frankrikes väg till VM 

Man vann kvalgrupp I mycket övertygande och där blev det tio segrar på tio matcher. Också med tio poängs marginal ner till grupptvåan Wales. Målskillnaden skrevs till 54-4 och Katoto smällde in tio mål under kvalets gång.  
 

Fakta och historik om Frankrike: 

Det franska landslaget gör sitt femte VM i år. Som bäst har man slutat på en fjärdeplats och detta gjorde man 2011. Flest landskamper genom tiderna har Sandrine Soubeyrand med sina 198 landskamper mellan åren 1997 till 2013. Mest mål genom historien har  Eugenie Le Sommer med sina 88 mål på 177 matcher. Le Sommer är fortfarande aktiv i landslaget.  

Spelschema, Frankrike

Spelschema, Dam-VM i fotboll

Kommentarer

Feedback