Annons

Colombia - Fotbolls-VM damer 2023

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Colombia

Hela spelschemat

Colombia gör sitt tredje fotbolls-VM damer. Senast man var med var 2015 och då tog man sig till en åttondelsfinal. Nu är nyckeln till samma framgång att man klarar av att slå Sydkorea och Marocko. För mot Tyskland bör man inte räkna in några poäng. Det finns en viss skrällchans här men vi rankar Sydkorea som ett bättre lag än Colombia.

Odds på Colombia 

Nedan ser du odds på Colombia i dam VM 2023, grupp H.

Odds: Colombia i dam-VM 2023 Högsta odds Spelbolag
Colombia: Att vinna VM 151,00
Colombia: Att gå till kvartsfinal 6,00

Colombias styrkor 

Hemma i Sydamerika har man varit starka de senaste åren. Man har vunnit alla matcher förutom mot stornationen Brasilien. Sedan har man två skickliga anfallare i Myra Ramirez från Levante och Liecy Santos från Atletico Madrid.  
 

Colombias svagheter 

Colombia har mest matchas mot andra sydamerikanska lag de senaste två åren. När man har mött lag från andra världsdelar har man inte lyckats vinna en enda match. Nu stundar ett gruppspel med landslag från Afrika, Europa och Asien. Frågan är hur Colombia reagerar när man möter landslag från världsdelar som man inte är så vana vid att möta? 

Colombias väg till VM 

VM-platsen säkrade Colombia genom andraplatsen i Copa America 2022. Först vann man sin grupp med imponerande fyra raka segrar. I semin blev det 1-0-vinst över Argentina. I finalen förlorade man med 1-0 mot Brasilien.  
 
 

Fakta och historik om Colombia: 

Landet gör sitt tredje VM i år. Sin bästa placering nådde man 2015 då blev det stryk i åttondelen mot USA. Flest landskamper och flest gjorda mål har samma spelare. Catalina Usme har gjort 38 mål på 75 landskamper och hon är fortfarande aktiv i landslaget.  

Spelschema, Colombia

Spelschema, Dam-VM i fotboll

Kommentarer

Feedback