Annons

Argentina - Fotbolls-VM damer 2023

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Argentina

Hela spelschemat

Argentina gör sitt fjärde Dam-VM och går in i grupp G som gruppens stora outsider i kampen om avancemang. 2019 lyckades man spela oavgjort mot både Japan och Skottland och man förlorade bara med 1-0 mot England. Så här måste Sverige och Italien vara på tårna annars kan argentinskorna plocka poäng om de har en bra dag. Sydafrika är ett landslag som Argentina bör ha mycket god chans att vinna över.

Odds på Argentina

Nedan ser du odds på Argentina i dam VM 2023, grupp G.

Odds: Argentina i dam-VM 2023 Högsta odds Spelbolag
Argentina: Att vinna VM 151,00
Argentina: Att gå till semifinal 34,00

Argentinas styrkor 

Lagets defensiv stod upp bra under dam-VM 2019 och många spelare är kvar från den truppens försvarare. Adriana Sachs, Agustina Barroso och Eliana Stabile spelar alla för stora klubbar i den brasilianska ligan. Så de är vana att försvara mot tekniska spelare till vardags.  
 

Argentinas svagheter 

Laget saknar en riktigt stor anfallstjärna. Det finns potential bland anfallarna men ingen av spelarna spelar för några större europeiska klubbar och ingen har något direkt skrämmande målfacit.  

Argentinas väg till VM 

Laget knep en tredjeplats i Copa America 2022 och kvalificerade sig därigenom till dam-VM 2023. I gruppen vann man tre av fyra matcher, men åkte på storstryk mot Brasilien med 4-0. Sedan förlorade man semin mot Colombia med 1-0. I bronsmatchen vann man mot Paraguay med 3-1. Bäste målskytt blev Yamila Rodriguez med sex mål.  
 

Fakta och historik om Argentina: 

Argentina har deltagit i tre dam-VM och man väntar fortfarande på sin första VM-seger. Flest landskamper och flest mål innehas av samma spelare, nämligen Mariana Larroquette. Hon har smällt in 20 mål på 74 landskamper.  

Spelschema, Argentina

Spelschema, Dam-VM i fotboll

Kommentarer

Feedback