Dam-VM är i full gång och här hittar du bäst odds på Sveriges matcher! Vi listar dessutom högst odds på alla åttondelsfinaler – med automatisk uppdatering!

Frankrike är som bekant värdland, vilket passar bra med tanke på herrarnas triumf i Ryssland i fjol. Sverige inledde sitt spel först på tisdagen 11 juni, då man ställdes mot ett klurigt Chile i ett hiskeligt regnväder. Därefter städade man bort Thailand innan det blev värre mot suveräna USA.

Amerikanskorna var för tuffa den här gången, men Sverige roterade truppen ordentligt för att vila spelarna inför åttondelen mot Kanada. Och både Kanada och Tyskland gick ju fint att besegra! Nu väntar Nederländerna i vad som kan bli en riktig klassiker.

Den här artikeln uppdateras automatiskt så du hela tiden får bäst odds. Klicka på oddsen för att spara tid och gå direkt till spelbolaget som erbjuder oddset.

Högst odds på semifinalen Holland - Sverige

Sverige spelade upp sig i andra halvlek mot USA och hade sedan inga problem med att stå emot den tyska maskinen. Överraskat tycker vissa, glädjande säger vi! Nu väntar Europamästarna och om det svenska landslaget kan slå Tyskland, varför skulle inte Holland kunna malas ned?

Enligt oddsen är Sverige än en gång underdog.

Bläddra i flikarna mellan de olika spelen och klicka på oddsen för att gå direkt till spelbolaget.

Nederländerna - Sverige

Genomgång av varje grupp!

Läs ännu mer inför och under VM: