VM 2022 pågår för fullt och vi har fått se världens största fotbollsartister presentera sig för omvärlden. Vi går i denna artikel igenom de som vi tycker förtjänar att hamna på en lista över världsmästerskapets största stjärnor. Vilka är de största spelarna i Qatar-VM 2022? Nedan går vi igenom de tio spelare som med sin närvaro på planen höjer matcherna till ytterligare en nivå i Fotbolls-VM 2022. Du får även en oddsjämförelse på de största stjärnorna och även svar på de vanligast ställda frågorna i våran FAQ. 

Odds på de största stjärnorna i VM 2022

Här kan du själv skifta oddsjämförelse på vem som vinner skytteligan, vem som vinner guldbollen och vem som vinner guldhandsken i Qatar-VM 2022.

Neymar - PSG/Brasilien

Neymar - Brasilien

Foto: NELSON ALMEIDA / AFP

Vinicius Junior får ursäkta men Brasiliens största stjärna är fortfarande Neymar. 120 landskamper och 74 mål talar sitt tydliga språk. 30 år gammal har han vunnit det mesta med sina klubblag men väntar fortfarande på en titel med sitt Brasilien. Nu står han på toppen av sin karriär och ett VM-guld skulle bli kronan på verket. Neymar har visat troligt form i Ligue 1 så här långt i höst med otroliga åtta mål och sju assist på de första åtta matcherna. Brasilien siktar på guld i Qatar och det är Neymar som ska leda landet dit. 

Läs även våran artikel om Vem vinner fotbolls-VM 2022?

Lionel Messi - PSG/Argentina

Som sagt fick äntligen Messi sin titel med Argentina förra året i Copa America. Men givetvis siktar han högre än så. 163 landskamper och 88 mål, vid 35-års ålder är grymma siffror. Likt Neymar har Messi steppat upp under säsongens inledning och noterats för elva poäng på åtta matcher i Ligue 1. Känslan är att Messi kommer vara vansinnigt taggad på att visa vad han går för i VM och det kan bli något otroligt sevärt att följa hans Argentina under turneringen.

100% gratisspel upp till 1500 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Support dygnet runt
Bra utbud på inhemska ligor
Generös välkomstbonus
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Inga omsättningskrav på vinster eller insättning.

Ytterligare villkor: Giltig för nya spelare vid första insättningen på minst 100 kr. Spelet lagt med min. 1,80 odds matchas upp till 1500 kr och gratisspelet betalas ut efter att spelet är avgjort. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 17.12.21.
Villkor och krav:  Referera till Expekt för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Giltig för nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr.

Cristiano Ronaldo - Manchester United/Portugal

Precis som alla utom Mbappe på denna lista så saknar Cristiano ett VM-guld. Han har hunnit med hela 190 landskamper för sitt Portugal och smällt in 117 mål. Samt lotsat landet till EM-titeln 2016. Cristianos säsongsinledning har varit iskall och han har fått sparsamt med speltid i Man United, men känner vi honom rätt så innebär det en relativt fräsch Ronaldo lagom till VM med extra tändvätska att visa vad han går för.

Läs även våran artikel med odds på Christiano Ronaldos nästa klubb.

Kylian Mbappé - PSG/Frankrike

Mbappé - Frankrike

Foto: FRANCK FIFE / AFP

Näst yngst på denna ranking efter Pedri men samtidigt den enda spelaren som har vunnit ett VM. Smällde in fyra mål som 19-åring under VM 2018 och totalt har det blivit 59 landskamper och 28 mål för fransmannen. I PSG är han en ostoppbar målskytt som går från klarhet till klarhet. Tio mål totalt så här långt i Ligue och CL, samtidigt som assists inte är hans allra starkaste sida. Otroligt viktigt för Les Bleus att han bibehåller formen om Frankrike ska vara med och slåss om medaljerna i årets VM.

Luka Modric - Real Madrid/Kroatien

Den nyblivne 37-åringen leder fortfarande Real Madrids mittfält med stor klass och är kapten för sitt Kroatien. 154 landskamper och 23 mål plus ett VM-silver är inget dåligt facit. Och även om Kroatien inte är bland favoriterna i VM i Qatar så är det väl värt att se Modric i ett VM för sista gången i hans karriär. Bildar dock ett mycket starkt mittfält tillsammans med Brozovic och Kovacic, vilket gör att landet kan vara med långt under årets VM igen.

Kevin De Bruyne - Manchester City/Belgien

De Bruyne har haft en fenomenal höst i klubblaget City i Premier och Champions League. Utan honom på planen är Guardiolas lagbygge försvagat. Han är kanske världens bästa spelare på att hitta fram till sina medspelare med passningar i världsklass. Det har dock gått lite trögt för honom och Belgien i inledningen av VM 2022, men tar de sig till slutspelet kommer han vara vital för nationen hela turneringen. Har en förmåga att få spelare runt omkring honom att höja sig under matcherna, vilket är oväderligt.

Harry Kane - Tottenham Hotspur/England

Harry Kane England

Foto: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Har inlett Premier League 2022/23 enormt bra. Han ligger för närvarande tvåa i skytteligan bakom Haaland. Den engelska lagkaptenen har hamnat lite i skuggan av norrmannen, men han snittar i drygt ett mål per match för Londonklubben. För England är han den viktigaste spelaren i anfallet även om han inte synts till i målprotokollet ännu under mästerskapet bidrar han istället med assist och leder i skrivande stund assistligan i VM 2022 med tre målgivande passningar. Förutsättningarna finns där för att han även kommer att göra mål.

Vi minns hur han gick mållös i gruppspelet under EM 2020 för att sedan göra fyra i slutspelet.

Pedri – Barcelona/Spanien

Bara 20 år gammal, men ses redan som en världsstjärna på mittfältet. Tillsammans med Gavi på Barcelonas och Spaniens mittfält har vi kanske nästa Xavi-Iniesta på gång, vilket kan innebära en ny storhetsperiod för La Roja. Är inte någon stor poängspelare, men bidrar med sina kvalitativa passningar och även om han besitter en stor talang har han fortfarande tid på sig att utveckla sitt spel ytterligare. Vi kommer förmodligen få se honom starta varje match i mästerskapet då Enrique håller honom högt.

100 SEK freebet

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
100 kr freebet i välkomstbonus!
Bäst i mobilen
Hög trovärdighet
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Innan eventuellt uttag kan göras måste insättningen omsättas minst en gång.

Ytterligare villkor: Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar.
Villkor och krav:  Referera till LeoVegas för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+, Erbjudandet gäller nya spelare, Min. insättning 100 kr, Max 100 SEK som freebet

Thibault Courtois – Real Madrid/Belgien

Är tillsammans med Alisson och Ederson världens bästa fotbollsmålvakter. Han kommer att behövas för sitt Belgien under slutspelet om deras gyllene generation ska kunna toppa sitt brons från VM 2018. Mestadels har rubrikerna handlat om interna bråk i den belgiska spelartruppen under mästerskapet och det är svårt att avgöra hur läget står till egentligen. Men för Real Madrids burväktare råder det inga tveksamheter om att han fortfarande är en av de bästa i världen på sin position då han är regerande mästare i Champions League och spelade på sin högsta nivå hela vägen till pokalen i våras.

Richarlison – Tottenham Hotspur/Brasilien

Richarlison - Brasilien

Foto: NELSON ALMEIDA / AFP

Har i Tottenham Hotspur under hösten tillfört en extra spets som har saknats tidigare i laget då klubben de senaste säsongerna förlitat sig enbart på att Kane och Son ska göra målen, vilket de har gjort, men under de perioder de varit skadade har det varit uddlöst. Tycker inte att det spelar någon större roll att han inte gjort mål ännu i den engelska högstaligan för Londonlaget då de blir mer offensivt dynamiska med honom på planen. I landslaget har samspelet med Neymar och Vinicius flytit på fint under mästerskapet då han gjort två mål.

Upp till 750 kr i välkomstbonus!
Bra utbud och odds
Smidiga utbetalningar
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Inga omsättningskrav på vinster från freebet

Ytterligare villkor: Gäller endast nya kunder vid första speltillfälle
Villkor och krav:  Referera till ComeOn för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande+18. Välkomstbonusen gäller endast nya kunder vid första speltillfälle. Min insättning 500 kr. Free Bet upp till 1000 kr.

Källa: Calcio Show


FAQ VM:s största stjärnor

Få svar på dina funderingar kring de största spelarna i VM 2022 nedan.

Vem är den största stjärnan i VM 2022?

Det är jämnt race mellan Lionel Messi, Ronaldo och Neymar. Alla tre är såpass viktiga för sina lag att det är svårt att utse en av dem. Men om någon av de tre tar hem VM-guldet kan de anses vara den absolut största stjärnan.

Vem av de största stjärnorna gör flest mål i VM?

Det är det ingen som vet ännu, men för att ha bättre koll på vilka spelare som är de hetaste kandidaterna till att näta flest gånger under turneringen hittar du allt du behöver veta i våran artikel om skytteligan: Fotbolls VM 2022.

Hur vet jag när de största stjärnorna spelar?

För att ha full koll på TV-tider och datum gällande matcherna i VM 2022 rekommenderar vi att du besöker vårat Fotbolls VM 2022 spelschema.

Var hittar jag odds på de största stjärnorna i VM 2022?

Besök våran sida om Odds på Fotbolls-VM 2022.