Reklam

Villarreal - Real Valladolid: (AH: -1,0) 1

Matchcenter
30 september 2018 at 16:15 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio de la Ceramica    Ignacio Iglesias
30 sep 2018 at 13:28 (Uppdaterad 30 sep 2018 at 18:13) 30/09
31
0
Chance (1-X-2) including handicap: 40-35-25%
Spelvärde: 115,00%
Lägsta spelbara odds: 1,63
Units: 5/10
Hit/Miss: 0-1
Bethard Spela nu hos Bethard
Estadio de la Ceramica bjuder på match under söndagen då Villarreal gästas av nykomlingen Valladolid. Hemmalaget har gått starkt den senaste tiden och jag tror de plockar en stabil seger här.

Villarreal hade en ganska trög start på säsongen med endast en poäng på de tre inledande omgångarna. Ska dock nämnas att motståndet var ganska tufft i form av Sociedad (1-2), Sevilla (0-0) och Girona (0-1). På slutet har det dock lossnat ordentligt med två vinster och ett kryss på de tre senaste matcherna, där jag tycker att spelet sett väldigt bra ut. Speciellt i senaste omgången borta mot Athletic Bilbao (3-0), vilket är en väldigt tuff bortamatch. Nu vänder de hem mot Estadio de la Ceramica igen och en helt annan match att vänta där hemmalaget lär bli det spelförande, vilket inte fungerat särskilt bra så här långt. Men återigen så har det varit tufft motstånd och det tycker jag inte man har den här gången. Inga nya avbräck hos den gula ubåten som kan ställa en stark elva på planen.

Valladolid är nykomlingar i La Liga och har haft en relativt bra start på säsongen med sex pinnar på lika många matcher. I förra omgången tog dessutom laget sin första seger för säsongen, mot Levante (2-1), så självförtroendet bör vara på topp. Jag tycker dock inte att spelet sett särskilt bra ut så här långt trots lite inskrapade poäng. Inledningsvis så låg de väldigt tajt i defensiven och skapade i princip ingenting framåt. Nu har de börjat ge sig ut på lite mer offensiva äventyr och då tycker jag även att de finns stora brister i det defensiva spelet. Till dagens match har de dessutom två tuffa avbräck då varken Enes Unal eller Oscar Plano kommer till spel. Inga spelare som håller högsta klass direkt men de har ändå stått för tre av lagets fem mål så här långt.

Villarreal har inte övertygat på hemmaplan så här långt men här tycker jag att laget har en mycket passande uppgift för att ta säsongens första hemmaseger. Jag tror på en stabil hemmaseger och klickar därför i Villarreal -1 till 2.00 hos Bethard.

/[email protected]

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback