Reklam

Trelleborg - IFK Norrköping: Båda lagen gör mål: Nej

Matchcenter
31 augusti 2018 at 19:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Vaangavallen
29 aug 2018 at 09:32 (Uppdaterad 31 aug 2018 at 20:51) 29/08
43
0
Chans: 60%
Spelvärde: 126,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 8/10
Hit/Miss: 1-1
888sport Spela nu hos 888sport

Trelleborgs formsvacka blir bara längre och längre för varje omgång som går. Senast åkte man på en en ny förlust när man spelade mot AIK på bortaplan. Matchen slutade bara 2-0 till AIK, men det kunde lika gärna blivit 5-0. Trelleborg forstätter därmed att ligga sist i tabellen.

IFK Norrköping fortsätter att slita för sina poäng i Allsvenskan och är därmed fortfarande i toppen och slåss om guldet. Senast stod man för en galen vändning mot IFK Göteborg, när man vände 0-1 underläge till vinst, efter två mål på övertid.   

Speltips:

Norrköping är för tillfället svaga offensivt. De saknar en renodlad striker och därför får man kämpa sig igenom matcherna och vinna med uddamålet. De senaste fem vinst-matcherna har alla slutat med uddamåls segrar. Norrköping är istället riktigt stabila defensivt och släpper in väldigt få mål. Nu är de med i guldracet och borde då slå ett formsvagt Trelleborg på bortaplan tycker man, men det kommer nog inte bli så lätt, för hemmalaget slåss för sin överlevnad. Trelleborg har sex raka förluster och sammanlagt nio matcher utan seger, så mycket talar för att de inte ska slå Norrköping. Jag tror att Norrköping kommer äga mycket boll som vanligt och att Trelleborg kommer kämpa för att få med sig en poäng. Norrköping gör inte mycket mål och Trelleborg har bara gjort två mål på de fem senaste matcherna. Det är dessutom viktiga poäng som står på spel och därför tror jag att båda lagen kan få svårt att göra mål. Mitt spel blir att båda lagen inte gör mål.

  • 500% upp till 600 SEK i välkomstbonus!
  • Bra mobilupplevelse
  • Innovativa kampanjer

Kommentarer

Feedback