advert

Sevilla - Cartagena: 1 (0-2)

Matchcenter
29 november 2017 at 19:30 - Fotboll, Spanien - Copa del Rey
Estadio R. Sanchez Pizjuan
29 nov 2017 at 01:14 (Uppdaterad 29 nov 2017 at 21:20) 29/11
57
0

Chance (1-X-2) including handicap: 65-25-10%
Spelvärde: 113,75%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 9/10
Hit/Miss:
bwin Spela nu hos bwin
Copa del Rey rullar vidare under onsdagen och det ska spelas returmöte på Ramon Sanchez Pizjuan där Sevilla tar emot Cartagena. Det var stor klasskillnad mellan lagen i första mötet och med enorma bekymmer hos gästerna så talar detta för stora segersiffror åt Sevilla.

Sevilla vann det första mötet väldigt bekvämt på bortaplan där segersiffrorna skrevs till 3-0 till slut. Sarabia och Correa såg till att man hade en 2-0 ledning in till paus och i andra halvlek var det Muriel som satte dit 3-0. Sevilla gick verkligen på halvfart och ändå borde de nog vunnit med tennissiffror till slut, så många heta chanser skapade man. Halvfart lär det säkerligen bli även i detta möte, men den matchtrupp som är uttagen ska göra mos av Cartagena vilket som. Spelare som vilades mot Villarreal (3-2) senast lär få chansen och där hittar vi bland annat Ben Yedder och Nolito. En väldigt fin bredd hos Sevilla med andra ord och det gäller att visa upp sig från sin bästa sida när speltid ges.

Cartagena håller till i den spanska tredjeligan till vardags där de toppar en mycket jämn tabell. Gästernas tränare Alberto Monteagudo har självklart fokus på ligaspelet och vill åka till Ramon Sanchez Pizjuan för att spela av matchen och inte drabbas av några fler skador. På skadelistan hos gästerna hittar vi just nu hela nio spelare och de har självklart inte ens i närheten av samma bredd som Sevilla. Det har även gått tungt i ligaspelet på slutet då laget endast har en poäng på de två senaste omgångarna, mot lag från bottenskiktet av tabellen. Senast åkte de på en ordentlig käftsmäll mot Betis B (1-4) och de kommer ställa en svagare elva på planen denna gång. Monteagudo kommer nämligen rotera för att vara redo inför helgens viktiga ligamatch mot Lorca.

Talar för spelet:

  • Det var klasskillnad mellan lagen i första mötet och Sevilla borde vunnit med större siffror
  • Sevilla har en mycket stark matchtrupp där endast Franco Vázquez, Sarabia och Lenglet vilas
  • Cartagena har hela nio spelare på skadelistan
  • Gästerna kommer rotera friskt för att inte åka på fler tunga skador

Sevilla vann det första mötet väldigt enkelt och jag tror att det blir en minst lika enkel resa den här gången, då Cartagena har stora skadebekymmer. Sevilla -2,5 spelas tungt och jag kommer även testa högre handikapp.

/[email protected]

  • Bra livebetting
  • Många marknader
  • Lättnavigerad sajt

Kommentarer

Feedback