advert

Sampdoria - Palermo

2 oktober 2016 at 17:00 - Fotboll, Italien - Serie A
7 apr 2017 at 14:57 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 15:49) 07/04


En match mellan två offensiva tränare och det lär svänga en del. Sampdoria har dock klart mer kvalité, framförallt i offensiven och hemmaplan. Palermo har ett dåligt lag överlag och kan få svårt att hålla emot Sampdoria.

Sampdoria har 4 raka förluster och varför lägga pengar på dom tänker ni? Ja man har varit bra offensivt i typ alla matcher denna säsong, men att siktet varit rätt dåligt inställt i flera matcher. Man har förtjänat mer poäng än vad man fått. Bortamatchen mot Roma, förlust 3-2, gjorde man en bra match, åkte dit på en straff i slutsekunderna och stördes av ett rejält avbrott pga regn vid ledning 1-2. Senast torskade man mot Cagliari med 2-1 på bortaplan men där man var det bättre laget matchen igenom och borde vunnit med 2-1 istället. Även hemma mot Milan, förlust 0-1, förtjänade man minst 1 poäng och missade flera bra lägen.

Man har spelat 4 bortamatcher och 2 hemmamatcher. Tror man nu på hemmaplan kommer föra matchen och skapa nog med chanser för att fixa 2 baljor som behövs. Man har ju en offensiv tränare i Giampaolo och man behöver verkligen en seger nu. Framåt har vi dessutom spelare som Quagliarella, Muriel, Alvarez och Budimir. Defensivt så saknas backen Pavlovic, annars inte mycket att nämna i avbräck.

Kollar vi på bortalaget Palermo så ligger man 1 poäng under Sampdoria men samtidigt så tycker jag att man haft en del flyt i de matcher man tagit poäng i, motsatsen till vad Sampdoria haft alltså. Man brukar inte vara speciellt bra på resanede fot men det är ett desperat lag i behov av poäng ändå och tror nog man känner att man kan ha rätt bra chans här idag. Jag tror dock tvärtom men dom får gärna tro det. Även Palermo har en offensiv tränare, än mer offensiv än hemmalagets tränare. Så det är inget lag som kommer parkera bussen här trots bortaplan.

Man har även en del problem med skador här, både defensivt och offensivt. Ordinarie mittback Rajkovic är skadad och det är ett tungt avbräck. Sen saknas offensiva krafter som Quaison, Trajkovski, Embalo och Bentivegna. Där svenske Quaison saknas mest såklart.

Jag tror Sampdoria kommer va det starkaste laget i denna match och man kommer gå för seger. Offensiven är bra i hemmalaget och man kommer få ytor här det är jag säker på. Sampdoria över 1.5 mål spelas till en högre insats. Vi får ett odds på 1.92 hos MrRingo. Avanti Samp!
  • Fräsch sajt
  • Tilltalande välkomstbonus
  • Bra odds
Feedback