Reklam

Mr Ringo

Mr Ringo recension

Mr Ringo levererar en komplett sportsbook som du sportfantast skulle älska. Sedan starten har verksamheten lockat nya spelare bland annat tack vare den vänliga och spännande miljön samt den enkelt navigerande hemsidan. Dessutom med ett stort spelutbud har spelare fastnat för detta spelbolag. Med fina odds och många alternativ att spela på ser Mr Ringo till att du finner ditt spel på massor av sporter vare sig det är på mobilen, surfplattan eller datorn.

Verksamheten grundades 2014 och är registrerad på Malta. Verksamheten riktar in sig på spelare som vill uppleva och roas av en riktig spelmiljö med användarvänlighet och spelartillfredställelse. Dessutom erbjuder verksamheten en rad olika bonusar du kan ta del av och inte minst den ovanstående välkomstbonusen som du kan använda på deras stora portfölj av spel.

Marknader

Mr Ringo har på en kort tid etablerat sin kompletta sportsbook. Du finner alltifrån spel på fotboll och ishockey till spel på handboll och eSport. Klicka dig in på matchen och du finner dessutom många spelalternativ inom matchen. Med ett stort utbud av spel hittar du garanterat något för dig i jakten på de stora vinsterna.

Mr Ringo Livebetting

En sportsbook fulländas av en livespel-sektion och inte heller här sviker Mr Ringo. Verksamheten ger sina spelare ett fint utbud med bra odds på massor av spel. Livespel-sektionen ger dig chansen att följa matchen live och skapa en känsla för matchens nästa händelse, därefter kan du klicka dig fram till det vinstgivande spelet, svårare än så är det inte hos Mr Ringo.

Hemsida

Mr Ringo levererar en sajt full av möjligheter, dessutom en väldigt smidig sådan. Med menyer som poppar och en layout som är enkelhanterad kan du snabbt och smidigt navigera dig fram till de bästa oddsen.

Insättningsalternativ

Hos Mr Ringo finner du massor av betalningsalternativ där du garanterat kommer finna en lösning för dig. Verksamheten erbjuder insättningsmetoder som VISA, MasterCard, Maestro, Trustly, NETELLER och många fler. Dessutom finner vi en rad uttagsmetoder som VISA, MasterCard, Maestro, NETELLER, Skrill och ecoPayz. Du erbjuds enkla lösningar för smidiga insättningar men även för snabba uttag av dina vinstpengar.

Support

Mr Ringo vill hela tiden det bästa för sina spelare. Skulle du ha några frågor eller funderingar har du flera alternativ för att söka svaret. Med sidan ”Frequently asked questions” täcker Mr Ringo en stor del av de frågor som dyker upp hos spelare. Skulle inte svaret finnas där kan du vända dig till verksamheten via ett enkelt kontaktformulär eller den smidiga livechatt-funktionen som är tillgänglig varje dag mellan 11.00 och 19.00. Mr Ringo vill ge sina spelare goda förutsättningar och med det tillkommer en god service. Därför kan du vänta dig fin hjälp från verksamhetens professionella supportagenter.

Slutsats

Mr Ringo gör det mesta rätt och är en sajt att spela på. Framförallt med fina odds på många sporter och med en fin och enkelnavigerad webbsida. Dessutom finns den mobilanpassade webbsidan så att du oavsett plats kan ta del av Mr Ringos tjänster.

Mr Ringo kommentarer

Feedback