advert

Real Sociedad - Málaga: Över 2,5 Mål

Matchcenter
10 december 2017 at 12:00 - Fotboll, Spanien - Primera División
Estadio Anoeta    Carlos Del Cerro
9 dec 2017 at 23:31 (Uppdaterad 10 dec 2017 at 14:00) 09/12
63
0

Chans (över-under): 63-37%
Spelvärde: 110,88%
Lägsta spelbara odds: 1,59
Units: 7/10
Hit/Miss:
888sport Spela nu hos 888sport
Vi startar söndagens La Liga på Estadio Anoeta vid lunchtid där Real Sociedad tar emot Malaga. Två lag som borde vara väldigt intresserade av tre poäng och det är även två lag som inte visat upp några större färdigheter i det defensiva spelet. Vi borde få se minst tre mål i den här matchen!

Real Sociedad har inte gått allt för bra den här säsongen då laget placerar sig på en 9:e plats i tabellen tillsammans med 19 inspelade poäng. Sett till den spelartrupp laget har så hade jag förväntat mig betydligt mer. Offensivt finns det ingenting att klaga på tycker jag, men det finns stora brister i det defensiva spelet. Laget har släppt in hela 26 mål så här långt och det är bara två färre än jumbon Malaga. Faktum är att Sociedad släppt in mål i 12 av 14 ligamatcher den här säsongen. På hemmaplan har de fyra raka matcher med poäng men motståndet har varit väldigt svagt och de har släppt in åtta mål på dessa matcher. Det blir alltid lite mer offensivt upplägg inför de egna fansen och det innebär även en blottad defensiv.

Malaga har gått riktigt svagt den här säsongen och placerar sig på sista plats just nu med endast åtta poäng på kontot. Nu blev det poäng i senaste omgången mot Levante (0-0) men lagen ovanför strecken börjar sticka iväg så Malaga kan inte åka till San Sebastian och slå vakt om någon poäng. De lär även se sin chans att skrälla mot ett Sociedad som har ett väldigt darrigt försvar. Men darrigt försvar har även Malaga och speciellt på bortaplan där laget släppt in 16 mål så här långt. De gjorde dock sina två första bortamål i senaste bortamatchen mot Real Madrid (2-3) så förhoppningsvis har de fått lite snurr på den biten och kan bidra till överspelet. Annars är jag inte främmande för att La Real löser tre mål på egen hand.

Talar för spelet:

  • Malaga jagar säker mark och Sociedad jagar europaplats. Vi borde få se två lag som gärna vill vinna detta.
  • Real Sociedad snittar exakt två mål framåt denna säsong men har nästan släppt in två mål per match också.
  • Räknar vi med La Liga, Europa League och Copa del Rey så har 10 av 11 matcher på Anoeta klivit över 2,5 mål.
  • Malaga gjorde två mål mot Real Madrid i den senaste bortamatchen vilket borde ge lite självförtroende i den offensiva biten.

/[email protected]

  • Komplett sportprodukt
  • Bra mobilupplevelse
  • Innovativa kampanjer

Kommentarer

Feedback