Reklam

Real Madrid - Juventus: Båda lagen gör mål: Ja

Matchcenter
11 april 2018 at 20:45 - Fotboll, Europa - UEFA Champions League
Estadio Santiago Bernabeu    Michael Oliver
11 apr 2018 at 08:48 (Uppdaterad 14 maj 2018 at 08:34) 11/04
23
0
Chans: 58%
Spelvärde: 101,50%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 6/10
Hit/Miss:
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook

Real Madrid fick med sig något överraskande 3-0 i första mötet mot Juventus och nu känns det som att den matchen är över, eller? Vi såg Roma vända mot Barcelona igår så varför skulle inte Juventus kunna göra likadant? En sak är iallafall säker och det är att Roma matchen kommer trigga igång Juventus ikväll. Ett tidigt mål från bortalaget och helt plötsligt kan Reals försvar hamna ur balans, och speciellt nu när man saknar lagkaptenen Ramos som är avstängd. Även Nacho Fernandez missar matchen pga skada, så det ska bli intressant att se hur Zidane väljer att formera backlinjen. Jag tror att Casemiro kommer få ta klivet ner och bilda mittbackspar med Varane. Juventus får tillbaka Pjanic till dagens match men tyvärr missar Dybala pga avstängning.  

Jag tror att vi kommer få se en matchbild där båda lagen är offensiva. Real Madrid har alltid pressen att underhålla de bortskämda hemmafansen och Juventus har inget annat val än att trycka gasen i botten från minut ett. Förhoppningsvis kommer det leda till att båda lagen gör mål, vilket också blir mitt spel.

Talar för spelet:

  • Real Madrid har inte hållit nollan många gånger den här säsongen och idag har de Ramos avstängd och reserven Nacho skadad. Casemiro kommer kliva ner men då blir mittfältet svagare defensivt. 
  • Juventus går sällan mållösa och idag får man tillbaka Pjanic som kan dirigera mittfältet och leverera smörpassningar till  Higuain. 
  • Real Madrid är nästan garanti på mål på Santiago Bernabeu.
  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback