Reklam

Newcastle - Bournemouth

3 mars 2016 at 17:50 - Fotboll, England - Premier League
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Det har länge varit grus i maskineriet för Newcastle, och laget har inte placerat sig högre än på näst sist i Premier League. I helgen så ställer sig Newcastle mot Bournemouth i en minst sagt viktig match om tre friska poäng. Båda lagen är i stort behov av dessa poäng. Trots att Bournemouth har 8 poäng ner till nedflyttningsplats så verkar det som att de kan bli inblandade i den tighta bottenstriden mot slutet av säsongen om de inte lyckas vinna matchen på lördag.

Bettingtips

Vi älskar att det är jämnt både i toppen och botten av Premier League. Det skapar mängder av intressanta matcher så här sent på säsongen. Nu börjar det även bli allvar på riktigt för de lag som antingen vill vinna Premier League, eller slippa att spela i Championship nästkommande år.

Vad som gäller när det kommer till betting i matchen mellan Bournemouth och Newcastle så tror vi att det blir ett kryss. Matchen är väldigt svår att förutspå då båda lagen har varit mycket ojämna den senaste tiden. Med tanke på att de ligger där de ligger i tabellen så känns det som delad poäng är inget båda lagen har något emot.

Odds på matchen

Denna gång har vi lagt vårt speltips på OddsAutomaten. En ny spelsajt som erbjuder odds och betting på fotboll och flera andra sporter. Där hittar vi även väldigt bra odds på de matcher som du vill spela på. Nedan kan du se vilka odds som finns för matchen mellan Newcastle och Bournemouth.

Newcastle vinner matchen – Odds: 2.50 Matchen slutar oavgjort – Odds: 3.15 Bournemouth vinner matchen – Odds: 2.70
Matchen kommer att spelas på lördag klockan 16:00.
  • Svenskt bolag
  • Marknadens högsta välkomstbonus
  • Förmånliga omsättningskrav
Feedback