Reklam

OddsAutomaten

OddsAutomaten recension

Nu hittar du alla spel som OddsAutomaten erbjöd hos Bethard istället, en sammanslagning som gör att du har det bästa av två världar på ett och samma ställe, läs hela recensionen om Bethard här!

OddsAutomaten är de senaste tillskottet i branschen och de nystartade spelbolaget har redan lockat till sig en hel del spelare. Förmodligen har de fångats spelares intresse genom den snygga och simpla designen som får din spelupplevelse att kännas otroligt behaglig. Deras utbud håller på att förbättras hela tiden så förvänta dig förstklassiga odds på världens stormatcher.

Det märks att grabbarna bakom OddsAutomaten har erfarenhet i spelbranschen då de bland annat anpassat en bra bonus som passar alla typer av plånböcker. De har också tagit hänsyn till användarvänligheten som är väldigt hög.

OddsAutomaten är som sagt utvecklat av svenskar så du kan alltid känna dig trygg när du spelar. De utlovar även snabba och enkla uttag, just för att kunna skapa en god relation till sina spelare. Detsamma gäller med kundtjänsten, som givetvis är svensktalande, där du får snabba och informativa svar.

Marknader

Du hittar ett brett utbud av spel som hela tiden uppdateras. Något som är väldigt bra med OddsAutomaten är om du skulle vara lite osäker på reglerna kring vissa spel kan du trycka på den lilla info ikonen som ger dig en förklaring. Detta underlättar och sparar dig en massa tid.

De erbjuder även livespel och en ny spelform super live. Super live innebär att du spelar på nästa händelse inom fem minuter. Om du till exempel kollar på Barcelona mot Real Madrid och du ser att Real är kraftigt tillbakatryckta och tror att snart kommer det bli en hörna. Då kan du spela på att det kommer inom fem minuter bli en hörna. Detta gör att spänningen i matchen höjs och underhållningsvärdet stiger. Super live kan få den mest ointressanta matchen att kännas som en VM-final.

Hemsida

Som sagt så är designen på sajten väldigt snygg. Det spelar ingen roll om du är inne på casino eller sportdelen, det ser lika proffsigt ut vart på sajten du än befinner dig. Något som är skönt med OddsAutomaten är att allt laddar blixtsnabbt. Det är inga laddningstider så spelar du på liveodds behöver du inte vara orolig för att missa något spel.

Det är svårt att hitta något att klaga på. Ska man hitta något är det att utbudet är lite dåligt just nu men det har och göra med att spelbolaget nyss gått live. Det kommer inom snaraste framtid att vara ett fulländat sportutbud med alla möjliga sporter du kan tänka dig.

OddsAutomaten Mobil

För att använda dig av OddsAutomaten i mobilen krävs det att du har en smartphone och internetuppkoplping. Det fungerar även lika bra att använda sig av en surfplatta. Mobilversionen fungerar väldigt bra och allting laddar grymt snabbt. Menyn som du använder för att navigera dig är smidig och allt är simpelt. Designen är lika snygg som på sajten för datoranvändare.

Det är perfekt för dig som föredrar att spela när du är på springande fot och inte har tillgång till dator, eller dig som befinner sig live på fotbollsmatchen. Det är alltid skönt att kunna spela när man känner för det och inte vara bunden till en dator.

Insättningsalternativ

För att göra en insättning kan du använda dig av flera olika metoder. VISA och MasterCard fungerar utmärkt och pengarna kommer in på ditt konto direkt. Du kan använda dig av flera olika e-plånböcker som Neteller och Skrill.

Om du vill göra ett uttag kan du använda dig av samma metod som när du satte in pengar. Beroende på tillvägagångssätt så är uttagstiden lite olika. Men tar du ut via någon av e-plånböckerna kommer pengarna finnas på ditt konto samma dag.

Support

Skulle du stöta på problem eller ha några frågor är det bara att kontakta kundtjänsten. De svara snabbt och tar alltid sina spelar på största allvar. Du kommer i kontakt med supporten via live chatt eller mail. Chatten är öppen vardagar mellan 9-01. Vill du kontaka via mail gör du det på [email protected]

Slutsats

En av de största fördelarna är att det är ett svenskutvecklat spelbolag. Du kan alltid spela med största trygghet utan några som helst konstigheter. Du kan spela i svensk valuta, vilket underlättar eftersom det är vad vi svenskar är vana vid. Kundtjänsten och uttagen sker väldigt fort och vi på betting.se har aldrig upplevt några som helst konstigheter.

Ett nystartat spelbolag som erbjuder allt inom spel. Du har ett generöst välkomsterbjudande som väntar på dig och ett utbud som inom en snar framtid kommer vara ett av marknadens bästa. OddsAutomaten passar alla typer av spelare vare sig man har varit med i branschen länge eller är ny. Lycka till!

OddsAutomaten kommentarer

Feedback