Reklam

Manchester United - Sevilla: (AH: +1,0) 2

Matchcenter
13 mars 2018 at 20:45 - Fotboll, Europa - UEFA Champions League
Old Trafford    Danny Makkelie
8 mar 2018 at 13:02 (Uppdaterad 13 mar 2018 at 22:40) 08/03
80
0
Chance (1-X-2) including handicap: 20-50-30%
Spelvärde: 101,90%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 5/10
Hit/Miss:
Betsson Spela nu hos Betsson

Tre poäng borta mot Crystal Palace satt långt inne men genom ett sent mål utav Matic så kunde man vända hem med segern. Till helgen väntar en extremt viktig match mot Liverpool innan det är dags att ta sig an svårspelade Sevilla. Första mötet var Sevillas för hela slanten och jag tror Manchester United kan komma att få det tufft mot spanjorerna.

 

Talar för spelet:

  • Formen på Sevilla är bra och man ligger på en femteplats i ligaspelet just bakom Valencia. 
  • Första mötet var i stort sett spel mot ett mål och hade det inte varit för en viss David de Gea så hade Sevilla vunnit den matchen med både en och två bollar.
  • Manchester United är inget lag som imponerar för tillfället. Man spelar en oerhört idéfattig fotboll där det mesta bygger på att motståndarna ska begå misstag. Känslan är att man räddats utav individuella prestationer under de senaste matcherna snarare än ett vägvinnande spel.

Självklart ska United gälla som favorit här men jag tror inte det kommer bli någon större seger, om ens en seger. Sevilla imponerade i första mötet och jag tror inte man kommer stå för en sämre insats nu när det verkligen gäller. Insatsen tillbaka vid uddamålsvinst för United är taget!

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback