Reklam

Liverpool - Leicester: Över 4,0 Mål

Matchcenter
5 oktober 2019 at 16:00 - Fotboll, England - Premier League
Anfield    Chris Kavanagh
5 okt 2019 at 15:24 (Uppdaterad 5 okt 2019 at 17:55) 05/10
6
0
Chance (over-exact-under): 25-20-55%
Spelvärde: 120,00%
Lägsta spelbara odds: 3,20
Units: 3/10
Hit/Miss: 2-1
CoolBet Spela nu hos CoolBet

Liverpool har en imponerande segersvit under uppbyggnad och bjuder på riktigt underhållande fotboll. På de fyra senaste tävlingsmatcherna här hemma har det gjorts 20 mål, det vill säga 5 i snitt per match.

Även om offensiven är imponerande så läcker det ibland i försvaret, ska noteras. Bara tre nollor på 12 matcher för Liverpool bäddar för ett målkalas när ett hungrigt Leicester kommer på besök.

Brendan Rodgers har tagit Leicester till en tredjeplats i Premier League så här lång och de har gjort två eller fler mål i alla sina fyra segrar. Sedan Rodgers tog över har Leicester två segrar, två oavgjorda och bara en förlust mot förra säsongens topp 6-lag.

Och dessutom har Leicester ännu inte förlorat en enda match i ligan med mer än ett måls marginal under Rodgers era. Däremot har de, likt Liverpool, släppt in mål lite väl ofta för att det ska vara godkänt.

Här tror jag det blir målkalas. Mohamed Salah har gjort mål i alla tre hemmamatcher hittills och är säkert sugen på att förlänga den sviten. Gästernas Jamie Vardy lär också se fram emot matchen då han gjort hela 7 mål på sina sex senaste matcher mot just Liverpool.

Vad kan det bli, 3-2?

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback