Reklam

Leganés - Rayo Vallecano: Över 2,5 Mål

Matchcenter
6 oktober 2018 at 20:45 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio Butarque    David Medié
5 okt 2018 at 22:06 (Uppdaterad 6 okt 2018 at 22:37) 05/10
58
0
Chans (över-under): 50-50%
Spelvärde: 111,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-0
Unibet Spela nu hos Unibet
Det vankas derby på Estadio Butarque under lördagen då Leganes tar emot Rayo Vallecano. Jag förväntar mig två lag som verkligen går för tre poäng här och då borde vi få se en del mål.

Leganes har startat säsongen ganska knackigt då laget placerar sig sist i tabellen på fyra inspelade poäng. Bara en vinst så här långt och inte vilken som helst, mot Barcelona (2-1), men jag förväntar mig en helt annan matchbild här. Leganes har spelat en skrämmande defensiv fotboll de senaste matcherna och att vi skulle få se något liknande här, på hemmaplan i ett derby, finns inte på kartan enligt mig. Jag förväntar mig ett mer offensivt upplägg från hemmalaget här och då borde vi få se en matchbild som är mer i publikens smak. De har ändå gjort merparten av sina mål på hemmaplan och Rayo är ett lag som de absolut borde få hål på. Samtidigt kommer de blotta sig mer defensivt nu och det tror jag att gästerna kan dra nytta av. Inga större avbräck hos hemmalaget som ser ut att ha mittback Siovas tillbaka i speldugligt skick.

Rayo Vallecano är nykomlingar i La Liga och har inte heller haft någon pangstart på säsongen med fem inspelade poäng så här långt. Då ska det dock nämnas att laget har en hängmatch mot Athletic Bilbao att spela. Rayo har sällan varit kända för sitt defensiva spel och det har varit ett stort problem även denna säsong med totalt 14 insläppta mål. Offensivt har de dock kommit igång ordentligt med fyra mål på de två senaste omgångarna och de har en riktigt vass uppsättning av offensiva spelare. Det finns en hel del speed framåt i planen och därför tror jag på en matchbild där det svänger ordentligt åt båda håll. Rayo normalt sett mer defensiva på bortagräs men detta är ett derby och då tror jag att de dansar med i det tempo som hemmalaget sätter upp. Inte heller några större avbräck hos gästerna inför detta möte.

Två lag som inlett säsongen ganska knackigt och därför tror jag att vi får se ett offensivt spel med många chanser åt båda håll. Unibet erbjuder höga 2,23 för över 2,5 mål i matchen och det hugger vi direkt.

/[email protected]

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback