Reklam

Leganés - Barcelona: Barcelona Över 2,5 Mål

Matchcenter
26 september 2018 at 20:00 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio Butarque    Alberto Undiano
26 sep 2018 at 11:44 (Uppdaterad 27 sep 2018 at 22:53) 26/09
49
0
Chans: 55%
Spelvärde: 108,35%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
La Liga trummar vidare under onsdagen och bjuder på bland annat Leganes - Barcelona från Estadio Butarque. Leganes ser otroligt svaga ut den här säsongen och jag tror de får svårt att stå emot gästernas mördande offensiv.

Leganes har en hel del nya spelare i truppen inför denna säsong och i mina ögon är det en betydligt sämre trupp än under fjolåret. De har inte heller fått det att stämma inledningsvis på säsongen med blott en inspelad poäng på fem omgångar, vilket innebär att de placerar sig som jumbo i tabellen. Om vi ska kika på vad som inte fungerat så här långt så har de haft bekymmer i båda ändarna av planen, men framförallt defensivt. Under Garitano så hade ändå Leganes ett ganska starkt försvarsspel men hittills denna säsong så har det inte alls stämt med tio insläppta mål. Mot den här typen av motstånd så gäller det verkligen att den biten fungerar, vilket det bevisligen inte gjorde mot Real Madrid (1-4). De kommer bli minst lika ansatta i kvällens match och det tror jag inte de kommer kunna hantera. Vi stryker Muñoz och Arnaiz till dagens match och sätter dessutom ett frågetecken för anfallare Carrillo.

Barcelona har fått en fin start på den här säsongen då laget toppar La Liga med 13 inspelade poäng, efter fyra vinster och ett oavgjort resultat. Krysset kom i senaste omgången i derbyt mot Girona (2-2) och det är väl normalt sett en match som Barcelona ska vinna på hemmaplan. Det ska dock nämnas att Barcelona spelade med en man mindre på planen under nästan en timme, sedan Lenglet åkt på ett tveksamt rött kort för en armbåge. Trots detta var det Barcelona som klev framåt och skapade en hel del fina chanser, vilket säger en del om tyngden de har i det offensiva spelet. Valverde valde att bänka både Coutinho och Rakitic mot Girona och därför tror jag att de kommer finnas med från start här. Anfallstrion med Messi, Suarez och Dembele har startat varje ligamatch så här långt så den tror jag inte att han kommer rubba på, trots att det är hårt matchande just nu. Dessa ska lösa minst tre strutar framåt.

Barcelona har inte haft några större bekymmer med Leganes på bortaplan de senaste åren där de vunnit med både 3-0 och 5-1. Jag tror på minst tre nya mål här och spelar därför Barcelona över 2,5 mål till 1,97 hos Unibet.

/[email protected]

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback